first date’de yapılmaması gerekenler diye bir video izlemiştim?

keşfette denk gelmişti, maddelerden birinde “ilk buluşmada halka küpe takmayın” yazıyordu, açıklama yoktu. kaydırıp geçtim ama aklımda kalmış. neden böyle bir madde yazılmış sizce? ben hep halka küpe takıyorum günlük hayatta. bilmediğim bir anlamı mı var bunun diye merak ettim.

1. Amaaan saçma sapan şeyler. Halka küpe takınca ilk buluşma iyi geçmeyecekse o onun bahanesi olur zaten.

29 kasım 2023 11:03

2. yazan kişi halka küpeyi şık bulmuyor demek ki.

29 kasım 2023 11:14

3. A3 videonun teması tam o değildi, zorlama bir yorum olur bu. tam anlayamadım açıklama da yoktu. Ben de hep halka takarım. Niye bu şekilde yazılmış çözemedim, bilen varsa sorayım dedim.

29 kasım 2023 13:38

4. büyük halka küpe biraz ucuz kadın vibeı veriyor ondandır. escort vibe anladınız

29 kasım 2023 15:01

5. A5 Ayy eğer öyleyse çok saçmaaa ama anladım şu an mantığını çok sağol. hangi escort pandoranın orta boy halka küpesini takıyor ki skdjd. Neyse ben halkadan devam ya.

29 kasım 2023 15:27

6. ben de izlemistim onu ve yanlis hatirlamiyorsam cok kullanilan bi küpe türü oldugu icin karsi tarafa siradan, herkese benzeyen izlenimi verirsiniz gibi bi sey diyordu, tarziniz vs bakimindan

29 kasım 2023 15:46