fiverr, freelancer gibi sitelerden iş bulmak çok mu zor? hintliler neredeyse bedavaya çalışıyor?
ülkenin durumu malum bu yüzden tek iş alıp ayda 70-80 dolar bile olsa ki ülke şartlarında iyi para kazanmak istedim, biraz freelance sitelerinde falan takılıyorum ama resmen hintliler ve pakistanlılar ele geçirmiş. özellikle freelancer.com da şok oldum, adam demiş ki şöyle bir iş yaptrımak istiyorum bütçem 500 dolar ve bir haftada bitmesi gerekiyor. zavallı gelir seviyesi yüksek ülkelerin insanları ok ben yaparım, bak böyle böyle tecrübem var bir de beni seçersen sana 450 dolar olur ve işi zamanında bitiririm her adımda size danışırım falan diyorken hoop hintlinin biri benim 55635436463 iş tecrübem var 50 dolara 3 günde yaparım diyor tabii ki işi o alıyor. ben zaten 500 dolarlık işi yapamam bu yüzden daha 40-100 dolar arasında olan işlere bakayım diyorum orada hiç şansım yok işi almak için çünkü hintliler neredeyse bedavaya yapıyor ve bende 10 dolar için o kadar uğraşamam.
sorum şu; piyasada neredeyse bedavaya çalışan hintliler varken bizim işi almamız çok mu zor? freelance sitelerinden iş yapan süslüler deneyimleriniz neler?