flörtümün mesajlarıma cevap vermemesi?

selam susluler. uzun zamandır baya hoşlandığım biri var, 3 aydır da mesajlaşmaya başladık bu kişiyle. ama mesajlasirken beni deli ediyor, cok yoruyor. cok guzel muhabbet dönüyor sonra aniden bi mesajima cevap atmıyor ama cevrimici olmaya devam ediyor. sinirleniyorum bi daha yazmamaya karar veriyorum ertesi gün kendisi yazıyor. bi kere bi akşam mesaj attım, cok sonra gördü ama cevap vermedi. sabah da yazmadı uyumuşum vs diye, akşamına gayet normal nasılsın napıyorsun yazdi. sinir oldum yine bitirmeye karar verdim sonra aniden bana hediye gönderdi yine yumuşadım. en son dün artik canıma tak etti. dun bunun cani sıkkındı ben de neşelendirmek icin komik bi şeyler aradım buldum attim buna yapma lütfen falan dedi şakasına soyledi sandım bi tane daha attim tamam bu sondu:) yazdım cevap vermedi. tek amacım moralini düzeltmekti ama salak gibi hissettim kendimi. bu kişiyi uzun zamandır tanıyorum ve gerçekten çok hoslaniyorum ama biriyle mesajlaşmanın bile bu kadar yorucu olması, neye cevap verip neye vermeyeceğini kestirememek, sen kendinle ilgili önemli bi şey anlatırken bile aniden muhabbeti kesmesi cok yoruldum ya vazgecicem bu kişiden galiba. abartıyor muyum kızlar sizce kucuk şeylere mi takiliyorum?

1. bu ne ya resmen dengesizlik, açıkça konuş eğer hala devam ederse muhabbeti kes tamamen bence.

4 haziran 2020 11:48

2. biri mesajlarına cevap vermiyorsa ya da uzun zaman sonra cevap veriyorsa konuşmak istemiyordur ve canı sıkıldığında cevap veriyordur, net. Kendimden biliyorum bence kes bu kişiyle konuşmayı.

4 haziran 2020 11:50

3. Ben 28 yaşındayım 32 yaşında. Uzun sure aynı is yerinde çalıştık. Adresimi de başka bi sey göndermek icin almıştı.

Ben de konuşmak istemiyor mu, sıkıldıkça mi konuşuyor diyorum ona yazmayı bırakıyorum bu sefer kendisi sürdürmeye çalışıyor konuşmaya çalışıyor.

Ne bitirebiliyorum net bi şekilde ne de aha bundan olur diyebiliyorum:(

4 haziran 2020 12:02

4. Çok sinir oldum kesinlikle mesaj atmayın geçiştirin

4 haziran 2020 12:02

5. Suslum ben birinden cok hoslaniyosam ve bana mesaj atıyorsa iki elim kanda da olsa cevap atiyorum. O yuzden hoşlanıyorsa benden garip geliyor yaptığı.

Bi de bunu sık sık yaptığı icin ben ne yaptım ne dedim diye düşünmekten yoruldum. Açıkca söylesin rahatsiz olduysa, cidden dönüp donup tekrar tekrar okumaktan boyle deseydim soyle mi olurdu diye düşünmekten cok yoruldum.

Gerçekten çok hoşlandığım biri olmasa asla bu kadar yipratmasina izin vermezdim beni. Ama işte ben tam kafada bitiricem guzel bi şeyle geliyo bu sefer ben kendimden utanıyorum küçücük sey icin bitirilir mi ayıp bana falan diye.

4 haziran 2020 12:22

6. Anonim 5 bunu dusundum ben de acaba soğuk yapınca mi geliyor cepte tutmak icin, gözlemledim yok böyle degil. Mesela hediye olayı soyle oldu, biz gayet güzel konuşuyorduk sonra bu yine boyle yapınca ben geri çekildim ve 4-5 gun doğru düzgün yazmadım cevap atmadım. O da azalttı o zaman yazmayı. Sonra eve hediye gönderince tarihe baktim gordum ki henüz guzel guzel konuşurken göndermiş hediyeyi. Kendimden utandım mahcup hissetim bu sefer.

4 haziran 2020 12:30

7. Süslü aynı böyle bir ilişkim olmuştu ne kadar yorulduğunuzu çok iyi anlıyorum. Mesaj atsam mı rahatsız mı ediyorum diye düşünüyordum ya sevgilimdi bide düşünün ne kadar sinmişim ben de. Aşırı dengesiz biriydi. Şu an iyiyse yarım saat sonra kötüydü falan. Ben de sizin gibi çok yoğun duygular besliyordum devam ettim. Ayrıldık sonra, ayrıldıktan sonra ilk düşündüğüm şey ohh be olmuştu. Gerçekten arkadaşlarıma bakıyorum sevgilileriyle iletişimleri çok güzel ben mesaj atınca acaba tersler mi diye korkuyordum. Okulda yanına gitmiyordum çekinip. Ayy ne kötü bir ilişkiydi ya. Ve hiç değişmedi süslü. Ayrıldıktan sonra aklına esti geri geldi aklına esti geri gitti hep böyle. En son geçenlerde yazdı neden hiç yazmıyorsun diye. Tamam dedim bir iki halini hatrını sorayım ben de. Yazdım bir gün işim var dedi. Aradan bir hafta geçti hiçbir şey yokmuş gibi storyme yazdı konuşmaya çalıştı bilmem ne. Kendinizden taviz vermeyin sakın benim gibi özgüveninizi yaralıyor böyle tipler. Bu kişiden sonra konuştuğum biri olmuştu çocuk sürekli yazıyordu anında cevap veriyordu falan hayret etmiştim. Meğer normali buymuş.

4 haziran 2020 12:53

8. süslülerim hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız, hepinize geçmiş olsun. hepimize daha doğrusu :(

son soru için; evet süslüm dertleşiyoruz. zor bir dönemden geçiyor, gerçekten zor bir hayatı var yakinen şahit oldum bu zorluklara ve bu yüzden belki bu kadar tolerans gösteriyorum. ama o iletişime açık olmazsa ben ona nasıl destek sağlayabilirim ki?

4 haziran 2020 13:08

9. dertleri ve sorunlarıyla bu tavrı arasında bağ kurabiliyor musun? yani bir hastalığı olur, hastanesi tedavisi insanı yoran ve meşgul eden şeyler, işler kötü gidiyordur, ailevi sıkıntıları vardır vs. ama hiçbiri sıcak-soğuk yaptıracak, gitgelli davranacak şeyler değil. "sana cevap yazamıyorum çünkü şununla uğraşıyorum" dediğinde bilirsin ki seni önemsiyor. ama sorunları olması durduk yere mesajlaşmayı kesmeyi, açıklama yapmamayı haklı çıkarmaz. ki hepimizin dertleri var sonuçta. ben genelde sorunumu söyleyemesem de tavrımın onun dışında bir olay yüzünden böyle olduğunu açıklama ihtiyacı duyuyorum karşı tarafa ve bunu da bekliyorum. size derdini açmak istemiyor olabilir, henüz flört ediyorsunuz ama tavrının sizden bağımsız olduğunu hissettirmek zorunda eğer dediğiniz gibiyse. aman aman dertleri olması çevrimiçi kalıp size yazmamasını da açıklamaz mesela.

4 haziran 2020 13:18

10. Haahsshsshd arkadasim neyi bitiriyosun? Adam senle es dost muhabbeti yapiyor. Sikilinca keesiyo konusmayi. Uzayinca kesiyor konusmayi. Adam senle flort etmiyor.

4 haziran 2020 13:19