flörtüm benden 5 yaş küçük olması ve arkadaşlarımın yorumu?

3-4 ay önce ekşi sözlükten biriyle tanıştım. girdiği bir entry üzerine ilk mesajı ben attım. ben 27, o 22 yaşında. günlerce mesajlaştık, sonrasında buluştuk. ve ben çok hoşlandım süslüler. konuşması, hal ve hareketleri o kadar düzgün ki. hayatıma giren en aklı başında erkek. başta arkadaşlarıma bahsetmemiştim ama geçenlerde birlikte olduğumuz bir fotoğrafı grubumuza atıp durumu anlattım. o günden beri dalga konusu oldum. küçük olduğu belli oluyormuş, bu yaşta çocuk mu avutacakmışım vs. bu konuşmalarından sonra istemsiz soğumaya başladım çocuktan. sizce 5 yaş çok mu fazla?

1. 22 yaşındayım yaşıtım olan erkeklerin ablasıymışım gibi hissediyorum ergen gibiler.. analık yapmak istiyorsanız siz bilirsiniz tabii

27 haziran 2021 17:29

2. Süslü hayatın kimseyi ilgilendirmez arkadaşlarının dalga geçmesi doğru değil ama bu yaş aralığında 5 yaş da çok ya. Yani 35-30 ya da 40-35 desen tamam ama 22 yaşında erkek cidden 2 yaşından farksızdır benim gözümde. Büyük ihtimalle sen çalışan işinde gücünde bir insansın, sevgilin ya öğrenci ya da yeni mezun. Hayattaki durumlarınız denk değil. Bilemiyorum yani zaman geçtikçe sorun olabilir bazı durumlar

27 haziran 2021 17:31

3. Ben de bu yaşıma kadar hep kendimden 1-2 yaş büyük erkeklerle birlikte oldum. Ama çocuk resmen 30 yaşında gibi. Bilgi birikimi, olgunluğu vs

27 haziran 2021 17:33

4. İkimiz de çalışıyoruz süslü

27 haziran 2021 17:34

5. ekşiden tanıman hariç bir sıkıntı yok bence süslü. keyfin istiyorsa çocuk avutabilirsin yani kime ne? sanki 30 yaş üstü erkekler çok olgun da. gülesim geldi.(gizlinot: swh)

27 haziran 2021 17:35

6. ağzı iyi laf yapıp gözünüzü boyamış klasik ekşici tipi. üzülerek inanma s.kecek diyorum

27 haziran 2021 17:37

7. Özellikle ilk mesajı ben attım diye belirttim süslü. Eğer o atmış olsaydı sözlükten karı kız kovalayan bir tiptir deyip yüzüne bakmazdım...

27 haziran 2021 17:38

8. Evet iki ismi var

27 haziran 2021 17:38

9. Ay süslü hic alakası bile yok. Kendinden 15 yas büyük adam olsaydi askin yasi yok suslummm <3 diyecek olanlar şimdi sana 5 yas icin laf ediyorlar. Erkekler kendinden 20 yas buyuk kızlara bakinca askin yasi yok da 5 yasta mi bebek avutmak var yani.

Anlastiysan hiç alakasi yok valla takilma bile böylelerine götür çıtırlari kffkgk

27 haziran 2021 17:40

10. Yüreğime indireceksin a5.. e ve g süslü