flörtüm benden küçük ve sizin de fikrinizi almak istedim ne yapacağımı tam bilmiyorum sorum yorumda?

selam kızlar umarım iyisinizdir. çok arkadaşım yok fikrini alabileceğim o yüzden size sormak istedim. 2 haftadır birisiyle görüşüyorum. çok aklı başında birisi ve iyi de birisi. çok kibar. aynı spor salonuna gidiyoruz. ben onu hatırlamıyorum ama o beni hatırlıyor zaten tanışmak istemiş. ama çocuk 23 yaşında. ben de 27. yaş farkı çok kafamı kurcalıyor. huzursuz ediyor. yani ben kendimden büyük birisiyle olmak istemem hep küçüklerle olmak istiyorum aslında. ilişkide büyük olmak beni daha iyi ve mutlu hissettiriyor. ama bu yaş farkı kafamı kurcalıyor. aranızda böyle olan var mı? ya da bir tanıdığı olan. sizce ne yapmalıyım. haftasonu buluşalım demiştik bu arada. ama kafam allak bullak

1. Spor salonunda mı tanıştınız?

12 şubat 14:18

2. aynı spor salonundaydık ama bana instadan yazdı o

12 şubat 14:30

3. Evet bence de yasın bir önemi yok.zaten spor salonundaki erkekler takılmalık oluyor süslü :p

12 şubat 15:04

4. inanma sikecek! Siktikten sonra da ghosting hiç şaşmaz

12 şubat 15:17

5. o tip bir çocuk değil ya az çok anladım. öyle olsa konuşmam bile. aksine çok çekingen

12 şubat 15:21

6. Sporda begendigi birine instadan yazan biri çekingen degildir ya süslü.

12 şubat 15:26

7. hem aranızdaki yaş farkı büyük değil hem de ikiniz de yirmilerinizdesiniz, çocuk 18 falan değil. bi şans ver bence. yirmilerinin başlarındaki erkekler çoğunlukla mal oluyorlar ama tanımadan da emin olamayız.

12 şubat 15:27

8. ben de 27yim son iki flortum de 25ti. 23 cok kucukmus ama ya benim kucuk kuzenim var 23 yasinda abla diyor bana 🥲

12 şubat 15:29

9. Çocuğun annesi seni görse şöyle der asflgjshsj

(link: https://youtube.com/shorts/0O6cYkM4Y3c?si=qtr26Boatdn5ebqn Link)

12 şubat 15:31

10. Ya süslü benim sevgililerim ve ex kocam benden küçüktü aşırı çocuk ve salak oluyorlar yine yazan eden oluyor küçük asla istemiyorum bence 40 35te Okey ama 20lerde fark ediyor gerçekten

12 şubat 16:43