flörtün bunalttın beni günlerdir demesi?

iyi geceler süslüler. birkaç zamandır flörtümle bi iyiyiz bir kötü. bugün de bir konu yüzünden tartıştık. bana “günlerdir sana açıklama yapıyorum inanmıyorsun güvenmiyorsun bana, bunalttın beni yeter ya” dedi.  birkaç mesaj sonra yine “sürekli açıklama yapıyorum hep kendi düşündüğüne inanmak istiyorsun, konuşmayalım bir daha gerçekten” dedi. tartışma konusu da ben uzattım ama öyle dediği gibi mantıklı açıklamalar yapmadı hep salladı gibi. ne alakası var deyip geçmek gibi. ben cevap olarak “bunalttım mı? peki inan bundan sonra ben yazarım ne de çağırırım merak etme. bunaltmam seni bir daha” dedim. o da şimdi “sen ne zamandan beri bunu istiyordun zaten istediğin oldu iyi geceler” demiş. sizce cevap yazıp hayır öyle bir şey istemiyordum saçmalama falan diyeyim mi yoksa bitireyim mi bu olayı? gece gece çok mutsuzum ya 😔

1. Konuyu bilemediğim için bu konuşmadan karşı taraf haklı gibi duruyor.

27 ocak 2019 23:27

2. Süslüm kısaca konu şu; bunun çok yakın bir erkek arkadaşı var. Adı Mehmet olsun. Mehmet 2 aydır bunun evinde kalıyor askere gidecek diye kesinlikle onu bırakıp benim yanıma gelmiyor. Fake hesabımdan çocuğun storysini izledim gayet çocuk ondan ayrı eğleniyor, geziyor, tozuyor. Ben de “sen bana sürekli Mehmet’i bahane gösteriyorsun ama gördüm Mehmet gayet keyif yapıyor.” Dedim oradan başladı tartışma. Mantıklı cevapları yok yani. Bana sadece “çocuk pazartesi(yarın) askere gidecek nasıl yalnız bırakayım burada benden başka kimsesi yok ailesiyle de kavgalı” demişti.

27 ocak 2019 23:30

3. Cevap yazmayın bence.

27 ocak 2019 23:33

4. Size vakit ayırmıyorsa uzun bir süredir size pek değer vermiyor demektir süslü. Salın gitsin. Yani tamamen bitirin demiyorum ama ilişkinizi düzeltmek için o çabalasın. Ama siz kesinlikle yazmayın artık resti çekmişsiniz.

27 ocak 2019 23:34

5. Çok değer verdiğini söylüyor ama davranışlara yansımıyor. Ya bu çocuğu bahane gösteriyor ya da yorgunum diyor. Yarın gidiyor arkadaşı askere. Bekleyip bakayım dimi süslüler bakalım ne bahane bulacak diye? Çünkü ne zaman buluşalım desem bu arkadaşı söyledi. Şimdi hiçbir bahanesi kalmadı 🤔

27 ocak 2019 23:43

6. Flörtünüzde kendimi gördüm. Ben de sürekli bahaneler uydurarak kaçarım genelde. ama bu sevgisizlikten değil inanın. Ben fazla utangaç bi insanım ondan bu şekilde davranıyorum. Belki o da öyledir demek için geldim

28 ocak 2019 00:11

7. Üstüme gelinince de aynı bu şekilde 'yeter tamam ya' diyip kestirip atarım

28 ocak 2019 00:12

8. Hahhahaha ben de yapabilsem keşke süslüm. Beyimiz öyle çok utangaç biri değil ama tartışmaktan nefret ediyor. En ufak bir yükselme olmamalı onun için. Bütün insanlık huzur içinde yaşamalı. Ama bazen gerçekten deliriyorum onun sakinliği yüzünden :d

28 ocak 2019 00:14

9. sizi sallamiyor, isine geldiginde de uste cikiyor. haklisiniz suslu hic cevap vererek kendinizi kucultmeyin.

28 ocak 2019 00:27

10. Cevap vermedim süslüm. Dediğiniz gibi sallasa zaten şu an böyle bir soru sormazdım burada... çok teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için 🌹💘

28 ocak 2019 00:28