flörtün konusmayi kesmeyip bulusmak için adim atmamasi ?

sevgili süslüler, bir süredir konustugum ve daha öncesinde de birkaç kez bulustugum bir flörtüm var. ilk zamanlarda kendisi beni görmeye gelmeye hevesliyken son zamanlarda artik bulusmak için herhangi bir adim atmiyor. son bulusmalarimizi ben organize ettigim için biraz da o ayarlasin diyerek kendimi geri çektim. 3 hafta olacak herhangi bir adim atmadi. buraya kadar hersey okey ve basit, muhtemelen ilerisini istemiyor diye düsündüm fakat benimle hiçbirsey yok gibi konusmaya devam ediyor. bazen cevap bile vermiyorum bir sekilde konusma devam etsin die tekrar yazip birseyler soruyor ya da video linkleri atip bir sekilde konusmayi devam ettiriyor. aq madem bulusmak için bir adim atmiyorsun neden konusmak için götünü yirtiyorsun ya. taktik falan kasan birisi de degilim o yüzden taktik almak için degil sadece siz olsaniz bu durumda ne dusunurdunuz ya da ne yapardiniz merak ediyorum :(

1. Phonebuddy

28 şubat 2023 15:59

2. Arkadaş gbi takilalim sevgili olmayalım kafasi

28 şubat 2023 18:24

3. sevgili olmamaya da okeyim bu arada, en basinda zaten belirttim herhangi bir beklentim olmadigini. anlamadigim sey madem beni görmeyecek kadar ilgisi kalmadi neden sürekli benimle konusmaya çaba gösteriyor. FB olarak devam eden kisilerin bu kadar mesajlasmasi saçma geliyor ki FB olabilmek için de bulusmak gerekiyor nihayetinde. Nerden tutsam elimde kaliyor :rdtfyghbgftdr

28 şubat 2023 19:27

4. cevap basit, yedekte tutuyor çünkü. muhtemelen başka konuştukları da var kim daha çok ilgisini çekerse ona kanalize olup diğerlerini de elden kaçırmamak için böyle sohbet ederek kendine bağlıyor ki siz 'bana ilgisi olmasa konuşmazdı demek ki ilgisi var' deyin. görüldüğü üzere başarmış da. ve herhangi bir beklentim yok diyerek de hata yapıyorsunuz aslında size nasıl davranılacağını belirliyorsunuz böyle. benim için çok uğraşmana gerek yok, okey olmaya hazırım vaybı veriyor bu tarz sözler. tam tersi erkeği biraz kamçılamanız lazım ki harekete geçsin. cinsiyetçilik olarak algılanmasın lütfen.

3 hafta buluşmamak ekstrem bir durum yoksa sevgililikte bile normal değil, nerede kaldı flört. sizi tam olarak asıl hedefini gözden kaçırmayacağı ama onunla olmadığında da boşta kalmayacağı mesafede tutuyor bu erkekler. siz sevgili olmak isteyin ya da istemeyin bu terbiyesiz tavır karşında bütün iletişimi koparırım ben olsam.

değerlisiniz kızlar. yamuk suratlı heriflerin size böyle davranıp üzerinizden beslenmesine izin vermeyin. arkadaş arkadaştır sevgili sevgilidir böyle aylarca sünüp giden flört falan olmaz. flört dediğin maksimum 15 gün sürer.

28 şubat 2023 20:21

5. illa sevgili olunacak demek istemedim bu arada yanlış olmasın. arkadaş da olursun sevgili de olursun fuckbuddy de olursun hepsi okey ama ne olduğunu bilirsin. bu herifler resmen isim koymayıp sizin zamanınızı enerjinizi duygularınızı tüketip bunlardan besleniyor.

28 şubat 2023 20:23

6. evli olabilir

1 mart 2023 11:17

7. tesekkür ederim herkese :) Kendisi ile açik açik konustum, uzak iliskinin hiç kendisine göre olmadigini, reelde oldugu gibi davranamadigini vs anlatti az çok söyledikleri mantikli geldi. Arkadaslarimiz araciligi ile denk gelirsek gorusuruz sevisiriz, onun disinda arada bir konusan arkadas olmaya karar verdik. Ona kalsa benimle konusmaya devam ederdi muhtemelen ama ben sanirim biraz baglanmaya baslamistim o yüzden her gün konusmamizin saçma oldugunu belirttim. Sonuçta ne arkadaslarimla her gun konusuyorum ne de FB ile. Hayirlisi diyelim :D

1 mart 2023 11:53