flörtün mesajlara cok gec cevap vermesi ne anlama geliyor?

susluler akrabamizin vasitasiyla birisiyle tanıştım. tanisma niyetim pek yoktu benim annem git ne olacak dedi neyse gittim tanistim. bizi tanıştıran akrabamiz çocuğun cok iyi birisi oldugundan falan bahsetti. neyse telefonları aldık cok fazla mesajlasma gibi bir durum gecirmeden bir buluşma ayarlandi. bulusmada ben de beğendim açıkçası hos ve kibar birisine benziyordu. bundan sonra kendisi de beni tanimak istedigini soyledi. biraz mesajlasmaya basladik. bulusmanin ustunden iki hafta geçti ama soyle bir sikinti var benim attigim mesajlara cok geç dönüyor. yani bu sabah mesaj atsam aksam cevap yazar en erken. hatta bazi mesajlara bir gun iki gun sonra döndüğü bile oldu. ben ne yazdığımı falan unutuyorum o derece. bu durumdan hic memnun değilim. konusmak istiyor mu istemiyor mu anlamadim. o kadar da yogun bir isi yok devlette calisiyor. bugun mesaj attim dedim ki niye mesajlarima cok gec donuyorsun bir sikinti mi var falan diye. sabah attigim mesajı hala görmedi. taktik falan mi sizce çünkü ben cok sıkıldım.

1. Canım aynı durumu ben de yasadım.hala yasıyorum.hatta online olup mesajomo okumuyor ya okuyup bilmem kaç saat sonra cevap veriyor ilişkinin en basından beri boyle.bunu senin gibi sordum.bir çok seyle sadece kendisinin ilgilendiğini çoğu zamanda mesajları okuyup kapattığını soyledi.bazı erkekler tık tık mesaj olayını sevmiyor.bu arada bizimde tek sıkıntımız telefonla mesajla iletişim Onun dısında hersey çok iyi.kişisellestirme bunu mafem çok yeni biraz izle.bunu konu etme çok ama dikkatli de davran.

13 ekim 2019 18:26

2. Size bir mesaj atacak kadar vakti olduğuna eminim. Daha az önce başlık açtılar kadınların nasıl ele geçirildiğine dair. Orada erkeklerin uyguladığı taktiklere bakın ve bu oyunu bozun. O mesaj atana kadar da mesaj atmayın.

13 ekim 2019 18:40

3. Bence taktik de değil basbaya ilgilenmiyor. İki gün sonra dönmek nedir bana bunu yapana ben kim olursa olsun bir daha msj bile atmam.

13 ekim 2019 18:54