flört bulusmasi kombin. ?

hepinize selam. dış görünüş olarak beni begendigini bildigim eski flörtümle buluşacağım, görünüş olarak etkilemek istiyorum. hava burda çok sıcak aksam buluşacağız ne giyebilirim?

1. Kimse yazmadan geldim exten NeXT olmaz, bi de flört yani peh. Ben olsam her gün ne giyiyorsam onu giyerdim ekstra hazırlanmış imajı vermezdim

23 temmuz 2023 15:30

2. saygısızlık oluşmamışsa arada ve elde olmayan sebeplerden ötürü bitmiş bi şeyse, exten next olur. hatta bal gibi olur çünkü olay flörtte kalmış, denenmemiş bile ilişki :)

ben genelde buluşmalarda elbise ve ona uygun spor bi ayakkabı ya da hafif topklu sandalet tercih ediyorum. hem rahat, hem de zarif bi elbise bence hoş duruyor.

23 temmuz 2023 16:01

3. Süslü exten next olur mu o sizin bileceğiniz bir şey o yüzden hemennnn kombine geçiyorum. Bence çiçekli mini ya da uzun yırtmaçlı elbiseler çok şık ve rahat oluyor. Altına da beyaz spor ayakkabı ya da kısa topuklu bir terlik olabilir. Saçlarınızı yüzünüze en yakıştırdığınız şekilde yaparsınız. Yalnız ısıl işlem uygularsanız muhtemelen terden bozulabilir benim yaşadığım yer de çok sıcak ve ne yapsam bozuluyor malesef. O yüzden belki şık bir ense topuzu olabilir. Çanta da tamamen zevkinize kalmış.

23 temmuz 2023 16:12

4. etek üstüne crop giy işte. akşam bile olsa çok sıcak.

23 temmuz 2023 16:46

5. Kardeşmişiz gibi hissettim. Kıyafet bi yana bu his çok kıymetli. Kızlar çok teşekkür ederim.

26 temmuz 2023 19:25

6. kız naptın buluştunuz mu? detayları ver merak ettim :d

26 temmuz 2023 19:52

7. Normalde gitmesi gereken arkadaşımın yerine şehir dışı göreve gitmek zorunda kaldığım için buluşamadık yarın görüşüyoruz süslü :)

28 temmuz 2023 19:21