flört döneminde canım demek normal mi?

cinsel ilgisinin de olduğunu belli ettiği için ve ben de konuşmaya devam ettiğim için böyle yaptığını düşünüyorum ama gereksiz samimiyet gibi sanki, normal mi bu? üstelik tanışmıyoruz bile.

1. tanışmadan nasıl flört dönemine girdiniz

26 ağustos 2023 18:18

2. anonim 1 evet açıkça söyledi.

26 ağustos 2023 18:21

3. anonim 2 internetten tanışarak, kendisi bunun bir flört ve tanışma dönemi olduğunu, amacının görüşüp sevgili olmak olduğunu söyledi.

26 ağustos 2023 18:22

4. Adamin kendi kendine plan yapmasi yalniz ahahahaha simdi bu flort donemi sonra da ciddi dusunuyorum, ortaya da bi salata ahahahaah

26 ağustos 2023 18:27

5. hayır çok itici ve genelde bu tiplerden bir bok olmuyor

26 ağustos 2023 18:41

6. Doğru düzgün tanımadığı birine cinsel ilgisini belli etmesi zaten saçmalık ve ergence. Niyeti hoşlanıp sevgililik ilişkisi dönemi değil sanki cinsellikmiş gibi bir durumu ortaya çıkarıyor. Bana göre düzgün birisi önce muhabbette bakar nelerden hoşlanıyorsun tanımaya çalışır. Beğeniyorsa hoşlanmaya başladıysa flört ilerler açılır ben seninle sevgili olmak istiyorum seviyorum falan der işte oluru varsa olur. Öyle adı sanı yok canım cicim diyip acızık da cinsellik olsun konuşalım havadan sudan ama sevgili olmayalım takılalım modundaki erkekten hayır gelmez pek

26 ağustos 2023 18:56

7. İnsanın agzından da kaçabilir kendini bu kadar suçlama

26 ağustos 2023 19:13

8. online flörtleşirken canım demekte bi sorun yok bence ama cinsel ilgisini belli etmesinde daha büyük sorun var :d

26 ağustos 2023 20:09

9. ben de insanlara konuşurken canım diyebiliyorum ama böyle flörtöz bir şekilde değil ama sorudaki kişi benim söylediğim niyetle söylemiyor galiba. cinsel ilgisini de belli ediyor demişsiniz çünkü. ben de daha bir kere bile yüz yüze gelmediğim birisinin cinsel ilgisini belli etmesinden daha çok rahatsız olurdum. beni canlı görmemişsin bile ya ne ara seni cinsel olarak çektim?

26 ağustos 2023 20:38

10. Ya bu sitedekiler flört döneminde paso sevişmiyor muydu, cevaplara bak