flörte maddi destek yapmalı mıyım?

soru yorumda

1. süslüler. bu ay sıkışık kendisi, böyle bir talebi olmadı ama biliyorum sıkışık olduğunu. düzenli maaşı var normalde. güveniyorum kendisine ve geri vereceğinden eminim. vereceğim miktar bu ayki harcamalarımı oldukça kısıyor ama geçinebilirim yine de. sizce yardım etmeyi teklif etmeli miyim?

25 ekim 2019 18:29

2. Saçmalama pişman olursun çok net. Flört bi de o kim ki? Sakın ama sakın yapma.

25 ekim 2019 18:36

3. sormamın nedeni güvenmemek değil, bunu söylemem onu kırar mı ya da ilişkide dengeleri değiştirir mi bunu merak ediyorum.

25 ekim 2019 18:49

4. Ay bu sitedeki kızlar başlarına her geleni hak ediyolar ilişkiler konusunda. Flört kim ya dış kapının dış mandalı.

25 ekim 2019 18:52

5. Asla ve asla vermeyin. Flört ya alt tarafı. Alışmaya başlar ondan sonra sürekli para harcayan sen olmaya başlarsın, sömürmeye başlar.

25 ekim 2019 19:04

6. süslüler aslında sevgilim bu kişi sldkjf henüz 2 haftalık sevgiliyiz diye flört dedim.

25 ekim 2019 19:29

7. 2 haftalık da olsa verilmez.

25 ekim 2019 19:36

8. aman süslü, ben ettim sen etme. adam iyi niyetli olsa bile tek seferde kalmazsa, yine senden isterse falan o ilişki berbat olur. bilmem kaç yıldır beraber olmadığın/evli olmadığın insanla arana para meselesini sokma. çok sıkışıksa ailesinden ister, kredi çeker, bir şekilde bulur.

25 ekim 2019 20:45

9. Süslü ben buna ne zaman niyetlensem karşı taraf "borç" olarak değil de "yardım" olarak algılıyor. Ben sana iade etsem de vermezsin ki ehehehhe falan yapıp parayı ceplemeye çalıştılar bende vermedim. Ailenden iste diyorum ben onlardan istemem bla bla bla... Öğrenciydim o zamanlar sokağa dökecek param yoktu.

25 ekim 2019 21:15

10. Bizi mi yiyorsun kendini mi kandırıyosun sevgilin olsa en başta sevgilim derdin. ne sevgili ne flört arada bi yerde belirsiz bi durumdasınız muhtemelen ve para vermeyi düşünüyosunuz üstelik kendinizi zora sokarak. Valla hakediyosunuz her şeyi.

26 ekim 2019 11:12