flörtleştiğim adamın evlilik hakkında söyledikleri? sizce “benden beklentin olmasın” mı demek istiyor?

kızlar daha flörtleşmeye başlayalı belki 1 hafta olan ama gerçekten hayatımda olmasını istediğim bir adam vardı. dün ailelerimiz hakkında sohbet ederken işte kaç kardeş olduklarını sordum kaç abisi ablası olduğunu söyledikten sonra “evlenmeyen sadece kardeşimle ben kaldık. açıkçası zaten ben de istemiyorum ya biraz hayatı tanıyıp yaşamamız lazım😂” dedi benim bozulduğumu anlayınca da “şaka bir yana şu an düşünmüyorum illa ki ileride bir gün olur.” dedi. bu konuyla alakalı hiçbir şey söyleyip sormamama rağmen bunları söylemesi sanki benden umudun beklentin varsa olmasın ben takılmalık arıyorum der gibi geldi. ben de daha birkaç gündür tanıdığım adama evlilik evlilik diye yapışmam ama ne bileyim dünden beri hiç konuşasım gelmiyor bayağı soğudum yani. adam da 19-20 yaşında çocuk değil yani bu arada 30una yaklaşmış herifin teki. ne diyorsunuz ne yapayım?

1. Siz kaç yaşındasınız süslü? Adamdan çok küçükseniz, beklenti olmasın diye küçük seçiyorlar böyle adamlar zaten. Ben olsam bu adamı salarım. Neden? Çünkü kendisine yapışmaya çalışıyormuşum gibi bir imaj veren erkeklerden nefret ediyorum. Sen kim köpek diyesim geliyor.

8 temmuz 2020 15:23

2. 25 yaşında olsa anlarım hayatı tanımamız lazım bıdıbıdısını 30 da da aynı şeyi söylüyorsa bi yol olmaz bundan. Gezelim tozalım evlilik miii sarımsak görmüş vampir gibi kaçacak. Senin beklentin evlilik ise sen kaçacaksın şu an :)))

8 temmuz 2020 15:24

3. ya süslüm bana da öyle geldi işte. afedersiniz eee s*ktir git o zaman dememek için kendimi çok zor tutuyorum. dün soğuk davrandıktan sonra benim evimin oralardan arabayla geçerken bana instagram’dan story mesaj falan atmış işte storylerime saçma sapan alakasız şeyler yazmaya başladı bi garipleşti de yani

8 temmuz 2020 15:25

4. a3 süslüm ben gecelik ilişki yaşayabilecek türden bir insan değilim yani bana göre değil. o yüzden böyle şeyler düşünmüyorum. evlilik olacaksa olur ama karşımdaki insanla bir yola çıkıyorsam sürsün gitsin isterim yani öyle akışına bırakmam ne olacaksa olsun gibisinden

8 temmuz 2020 15:26

5. en son sabah 5te mesajlaştık. öğlen konuşuruz gibisinden bir şey söyledim o yazmadı ben de yazmadım yazmaması için de dua ediyorum. bir an önce iletişimi kesmek istiyorum sizce açık açık konuşayım mı yoksa azaltarak mı bitireyim?

8 temmuz 2020 15:33

6. daha tanışalı 1 hafta olmuş bir dur süslü ya ne bu acele? görende yıllardır birliktesiniz ama bunlari söylüyor sanacak.

8 temmuz 2020 15:34

7. ya süslüm haklısın da ben önyargılıyım işte tekrar bir insan tanımaya çalışmak kendimi anlatmak artık zor geliyor. bir şeyi kafama taktıysam ya çözüyorum ya da tamamen bozuyorum

8 temmuz 2020 15:36

8. Yani tepki göstermeniz de aşırı saçma 1 haftalık flört. Görende bir sene sizi geçiştirmiş ve yeni fikrini söylüyor sanır. Daha kardeş sayısını yeni öğrenmişsiniz. Direkt nikah masası kafası. Ciddi beklentiniz olurda yani çocuk en basta söylemis normal konuşmada. 30 yaşında olması da illaki evlilik düsünmesini gerektirmiyor.

8 temmuz 2020 15:36

9. ya ben sanırım anlatmak istediğimi anlatamadım. adam acaba beni farklı algıladı da böyle bir beklentin varsa olmasın mı demek istiyor ben bunu anlamadım çünkü sadece takılacak, gecelik ilişki yaşayacak bir insansa ne o yorulsun ne de ben demeye çalışıyorum. ben söylediğim gibi algıladım ve söyledikleri kafamda acabalar oluşturdu. hemen adamla evlenecek misin şöyle böyle diye saldırmanıza gerek yok

8 temmuz 2020 15:39

10. ki böyle bir şeye 1 haftada takılmış olmam onun 1 haftadır flört ettiği bir kadına ben evlenemem hede hödö demesinden daha normal geldi kaldı ki bu konularla alakalı tek bir şey dahi söylememiştim

8 temmuz 2020 15:40