fleabag dizisinin neyini bu kadar beğendiniz bende mı sorun var?

bugün bitirdim diziyi zaten mini dizi ama bu kadar ovulmesinin ve begenilmesinin sebebini anlamadım.. dizide benim anlamadığım bir nokta mı var/

1. Sana uygun olmayabilir? Zevkler ve renkler hani

23 ekim 2021 22:17

2. Ben ilk izlediğimde beğenmedim, ingiliz kültürünü ve kara mizahını sevmeme rağmen. Uzun süre geçtikten sonra yine izleyince beğendim en beğendiğim diziler arasına girmese de fena değil.

23 ekim 2021 22:19

3. Sorunun tam da şu an bilmem kaçıncı kez 2. Sezonu izlerken karşıma çıkması :d

Her dizi herkese hitap etmeyebilir ama benim için en iyi dizilerden biri fleabag. Dramatik havası, problemli ilişkileri, çekim teknikleri, replikleri... her şeyiyle çok başarılı bence

23 ekim 2021 22:30

4. Fleabag in yaşadığı sorunlara benzer şeyler yaşadım ve onun hisleriyle empati kurabildiğim için bağlandım karaktere izlerken. 2. Sezonda rahiple aralarındaki ilişki inanılmaz hoşuma gittiği için birkaç kez tekrar tekrar izledim sezonu. İlk sahnede masada rahibin ona bakışları ve ilgilenmesi, aralarındaki muhabbet, mizah anlayışları, rahibin anlayıp çaktırmamaya çalışmaları, fleabag i komik ve eğlenceli bulması, düğünde onu öptükten sonra giderken dayanamayıp dönüp tekrar öpmesi ve özellikle son sahneden ikisinin de hissettiği acı vs. Bunlarla bağ kurduğum için çok sevdiğim bir dizi oldu.

23 ekim 2021 23:16

5. Benim en sevdiğim dizi. Karakterin yalnızlığı, beceriksizliği, iradesizliği bana benziyor gibi gelmişti. Mimikleri, tavırları eğlenceliydi bence. Bir de suçluluk teması çok iyi işlenmişti. Dizinin sonunda fleabag'ın el sallaması, buruk gülümsemesi bana baya dokunmuştu. Zaten süper kız dizilerini hiç sevemiyorum. blair waldorf gibi karakterler ile özdeşim kuramıyorum.

23 ekim 2021 23:33

6. Yıkık ve depresif bir kadin olarak benzer noktalar buldum ve duygusal olarak da etkiledi beni. Belki o hisleri anlayamıyor olabilirsin süslü.

24 ekim 2021 01:30