flormar longer than ve loreal panaroma arasında kaldım süslüler deneyen oldu mu bu iki maskarayı acaba ?

1. Aa panaromayı oldukça övüyorlardı bakayım süslüm.

6 mayıs 2024 18:11

2. Fakat essence bende çok fazla dökülme yapmıştı zamanında. Başlarda çok beğenmiştim ama sonra aşırı bir dökülme problemi ile karşılaşmıştım hatta.

6 mayıs 2024 18:12

3. Panaromayı denedim sadece. Mükemmel beni tekrar maskaraya başlattı. Essenceyi sevmemiştim.

6 mayıs 2024 19:19

4. Ben telescopic kullanıyordum ama hacim konusunda yetersiz gelmeye başladı, önerir misin hacim konusunda süslü ? Bu arada teşekkür ederim ikinize de.

6 mayıs 2024 19:34

5. A1'le aynı evrende yaşamıyoruz galiba essence'in o pembe maskarası kadar leş bişey görmedim evet sürünce güzel ama 2 saatte komple göz altına akıp müptezele çeviriyor adamı. Panorama mis gibi 2 aydır kullanıyorum yedekledim. Hacim desen var uzatma desen var sen çıkarana kadar 1 nokta dökülmez aşağı. Telescopic de güzel ama hacim vermiyor evet. Panorama gayet güzel hacim veriyor

6 mayıs 2024 20:27

6. Panaromanin kahverengini denedim güzel ayırdı tek kattaki etkisini sevdim

7 mayıs 2024 10:09

7. A6 kahverengisi nasıl acaba merak ediyorum siyaha yakınmış sanırım öyle mi yoksa cidden kahve gibi yumuşak duruyor mu

7 mayıs 2024 12:42