fotoğrafları sileceğim mesajları okuyup biraz dertleşebilir miyiz?

merhaba. bundan bir iki sene önce daha önce de tanıdığım biriyle yakınlaşmaya başladım. daha önce de soru sorduğum olmuştu. ama yaşça büyük olduğu için kimsenin haberi yoktu, arkadaşlarıma anlatamadım, geçen yazdan sonra 8-9 aya yakın görüşmedik çünkü o kadar süre görüşmeme öncesi buluşalım dediğimiz halde maalesef müsait değilim demişti. ben de tepki gösterip bir daha görüşmedim. sonra buluşmak ister misin diye aylar sonra yazınca belki de o anlık rehavet belki de başka bir şey buluştum. yorumlarda devam edeceğim

1. Başlarda duygusal odaklıyken sonradan daha farklı seyretmeye başladı. İlk cinsel birleşmemi onunla yaşadım. Belki de bundan belki de heyecandan belki de baştan hissettiğim duyduğum hayranlıktan cinsel odaklı olduğunu hissetsem bile görüşmeyi çat diye kesemedim. Ama rahatsızlık hissedip ona dile getirdiğimde fuckbuddy gibi bir ilişki türündeyiz, bu benim yapıma pek uygun değil sanırım dediğimde o böyle olmaz, belki ismini bile hatırlamaz karşısındaki, ya da bir şey olsa da bir daha hiç sevişemesek gel sohbet edelim demeyecek miyim saçmalama gibi cümleleri oluyordu. Sadece yatak değil diye kendimi kandırıp durmuşum belki de kaçamamışım işte. Mesajlarda + ile başlayan numara kısmı karşı tarafın diğer taraf benim mesajlarım. Bugünkü attığı mesaj bunlar, karantinada da iki ya da üç defa mesaj yazdı sadece, görüşürken aynı ortamdayken sorduğumda da mesajlarda söylediğim sizin nesil yaş itibariyle belki whatsappta mesaja instagramda kaç beğeniye bakar ama ben öyle büyümedim, mesajlaşmayı çok sevmiyorum, aileme bile böyleyim demişti, şimdi dedikleri kalbimi kırdı. Kırgınlıkla boğuşuyorum. Zaten yeterince zor bir durumdu yaşadıklarım. Nasıl baş edeceğim?

1 mayıs 2020 21:15

2. kanki numara görünüyorrrr bir mesajda.

1 mayıs 2020 21:22

3. Öncelikle yaşlar kaç? Ben ayrılmak istediğim ama bana çok bağlı olan birine böyle şeyler yazmıştım çünkü onu bırakınca kötü olacağını biliyordum kendi gitsin istiyordum.

1 mayıs 2020 21:23

4. Bu arada yaşım 22 o 36 yaşındaydı. Dı diyorum çünkü artık gerçekten hayatımda olmaması gerek. Bunları sorup kadınlardan, belki benzer şeyler yaşamış insanlarla dertleşme sebebim de sürekli benzer şekilde şeyler yaşamam. Hep cinsel odaklı görülmem, hiç değer gördüğüm, en çok ihtiyacım olan şefkati aldığım bir ilişkim olmadı. Bunun dışında diğer namı diğer yasal, insanların bildiği ilişkilerim de 1 ay sürdü en fazla. Zaten daha gencim biliyorum ama hep daha önce başka kadınları çok sevmiş, başka kadınlara benden önce veya sonra güzel şeyler yapıp sevgili olan insanlar benimleyken hep bu tarz can acıtıcı, kırıcı şeyler yaşıyorum.

1 mayıs 2020 21:25

5. Ay yorumumu yapacak olursam, ben hepsini okumadım az çok ne olduğu belli.

ama adam ilk mesajda beni seviyor musun diye atmış ortaya siz de ne açıdan demişsiniz o da duygusal falan demiş, siz de insan olarak seviyorum demişsiniz.

işte iplerin koptuğu nokta, hayır doğru demişsiniz ama sürdürememişsiniz. adam bu cevaptan sonra üstünüze gelmiş ve bana aşıksın kızım ama ben seni sevmiyorum diye üstünüze gitmiş alttan alta. sizinle oynamış, kendi kırılan egosunu tekrar yüceltmiş.

salın gitsin, siz de öfkelendikçe onun istediği cevapları vermişsiniz. keşke umursamaz konuşsaydınız ama yapacak bir şey yok, kurtulmuş oldunuz er ya da geç.

1 mayıs 2020 21:25

6. 22 36 ne yahu 14 yaş da normal değil bence şahsi fikrim

1 mayıs 2020 21:30

7. okudukça üzüldüm süslü. cümleler ve tavır o kadar tanıdık geldi ki, hatta bazıları aynen onun ağzından çıkmış gibi, sormadan duramayacağım. bu kişinin adı o ile mi başlıyor?

1 mayıs 2020 21:32

8. Zaten normal değildi, o yüzden kimseye açıklayamadım, gizli saklı yaşanan bir şeydi resmen, cevap verenlere çok teşekkür ederim uyaran anonim de teşekkürler fotoğrafı kaldırdım.

1 mayıs 2020 21:34

9. Anonim 8 hayır o ile başlamıyor.

1 mayıs 2020 21:36

10. Son yazar haklısınız. Gözümü bilerek kapattım belki de, belki de gerçekten suçu yok. Boşuna öfkemi kustum. Böyle de düşünüyorum işte kafam çok karışıyor, sadece derin kalp kırıklığını biliyorum şu anda.

1 mayıs 2020 21:46