fotoğraflarına shop yapanlara bir sorum var?

öyle değilsiniz sonuçta bu kendini sevmemektir öyle beğenmemektir şoplu hâllerinize iltifat gelince nasıl memnun kalıyorsunuz?

1. Yo aslında motivasyon oluyor, "eğer zayıflarsam böyle iltifatlar alabilirim" gibisinden.

8 temmuz 2020 10:46

2. Gözlemlerime göre mutlu oluyorlar evet. Sizin bu sorunuzu ben de çok düşünüyorum ve bana garip geliyor ya :) sonuçta o insan değiller. Annemin eski patronu 60 yaşında falan. Kadın fotoğraflarla bir oynuyor yüzünde hiç kırışıklık yok :D o amatör tabii. Çok belli oluyor oynandığı. Bir de biriyleriyle sosyal medyadan tanışıyormuş galiba. Adamlar muhtemelen hayatlarının şokunu yaşıyordur :)) o adamların yerine kendimi koyunca üzüldüm ya :D

8 temmuz 2020 10:54

3. Anonim 4

+1 sonra vazgeçiyorum ne shoplu ne shopsuz paylasmaktan

8 temmuz 2020 11:42

4. Poz vermeyi doğru durmayı öğrendim fazla kilom da yok vücuduma shop yapmıyorum

ama yüzümde sivilce varsa göz altı çöktüyse dişler sarı çıktıysa düzeltiyorum çünkü her zaman sivilcem olmuyor her zaman uykusuz olmuyorum ya da dişlerim sarı değil ışıktan dolayı kötü çıktıysa düzeltirim. Vücutla ilgili kusuru kapatan ve iyiyi öne çıkaran kıyafetlere yöneldim mesela üst bacağımda çatlaklar var ama alt bacaklarım düzgün ince, o zaman basenleri kapatıcak pareo ya da ince bir şey alıp alt bacakları vurgulayacak şekilde giyiniyorum. Üst bacaklarımın çatlakları olduğu gibi ortaya çıkmamış oluyor. Fazla derin olmayan Yırtmaçları tercih ediyorum bacaklarımı uzun gösteriyor bir de fotoğraf doğru açıdan çekildiyse.

8 temmuz 2020 12:28

5. Seni ilgilendirmez bence