fotoğraflarda hiç gülmeyen kızlar?

böyle tipler hakkında ne düşünüyorsunuz? kameraya donuk şekilde bakan ve asla gülümsemeyen. dişleri de düzgün yani çarpık falan değil bu kişinin

1. gülmek zorunda mı ki

11 mart 2022 19:47

2. dişleri düzgün olsa da gülümsemesi güzel olmayabilir süslü

11 mart 2022 19:48

3. Bu benim gülecek enerjim çok yok,belki de ülke ve dertlerini düşünüyordur. Evet 2 dk bile aklımdan çıkmıyor.Ben kendime daha yakın hissediyorum sanki kader ortağım gibi yapay bir gülümsemeden daha samimi geliyor.

11 mart 2022 19:58

4. Bir de sürekli ekşi sözlük gibi mutsuz kadınlar diye başlık açılıyor ne derdiniz var kadınlarla anlamadım. Sürekli mutlu ya da dişil olmak zorunda değiliz biz de insanız ya erkeklere yüklenmeyen misyonlar zorla bize yükleniyor ( kadın dediğin gulmeli vs)

11 mart 2022 20:00

5. Ben de gülmek istemiyorum çünkü gülünce fazla tatlı gözüküyorum, küçük duruyorum zaten iyice çocuk gibi oluyor öyle.

11 mart 2022 20:05

6. seksi durma çabasındaysa çok cringe olabiliyor. onun dışında o an öyle denk gelmişse gayet güzel çıkanlar da var

11 mart 2022 20:11

7. Seksi durma çabasını nasıl ayırt edebiliriz süslü taktikkk

11 mart 2022 20:12

8. kız ne bileyim jdnsjs komik kısık gözler, dolgun gösterilmeye çalışılmış ama başarılamamış dudak falan varsa yani böyle fotodan genel bi varoşluk akıyorsa dmssm

11 mart 2022 20:14

9. Ben mal gibi çıkıyorum ama gayet cool ve hoş çıkan kızlarımız çok var... Kasıntı durmuyorsa ben beğeniyorum

11 mart 2022 21:08