fransızca sözlük uygulaması

selam süslüler, kısa süre önce fransızca kursuna başladım ancak inanılmaz zor geliyor. telaffuz ve kelimelerin yazılışında sıkıntı çekiyorum zaten ancak kelime bilgim de zayıf. bildiğiniz yararlı bir fransızca sözlük uygulaması var mı? aslında kelimelerin yanında okunuşlarınında yazıldığı bir sözlük istiyorum ama sanırım öyle bir uygulama yok. telefonum android. özellikle internet bağlantısı gerektirmeyen fransızca ile ilgili önerdiğiniz uygulamalar varsa çok mutlu olurum.

1. Merhaba sozluk olarak degil ama duolingo da fransizca alistirmalar bolumune başlayabilirsiniz. Türkçe -fransizca ya da ingilIce-fransizca yararlı olucaktir. Sozluk olarak ben de pek duymadim telefon için :(

31 mart 2016 01:11

2. duolingo evet çok yararlı, çevrimdışı'da çalışan başka bir uygulama daha buldum çok güzeller ancak sözlük maalesef yok. olanlar da tasarım olarak kullanışsız geldi, iyi bir kaynak bulamadım:(

sanırım eski yoldan gidip elime sözlük alıp gezeceğim:) teşekkürler cevap için:)

31 mart 2016 01:13

3. Ben sesli sözlük kullanıyorum ingilizce için çok çok memnunum. Az önce baktım fransızca seçeneği de vardı onun iyi olup olmadığını söylemeyemeyeceğim maalesef ama denemeni tabsiye ederim. Appstore'da var google play bilmiyorum ama :)

31 mart 2016 10:40

4. bir bakayım bende belki işime yarar çok teşekkürler:)

31 mart 2016 20:42