freelance çalışanlar için schengen vizesi?

süslüler freelance çalışan ve şahıs şirketi vs olmayan ödemelerini genelde elden ya da banka hesabına havale şeklinde alan birinin italya, yunanistan gibi ülkelerden vize alması imkansız mı? sürekli çalışılan bi şirketten belge vs alarak çözülebilir mi

1. Süslüm teşekkür ederim bu kişi ben değilim erkek arkadaşım. Ben 1 senedir aynı yerde çalışıyorum hesabımda dediğiniz gibi hesaplanan tutarda euro var.

Erkek arkadaşım ise freelance çalışıyo ve düzenli çalıştığı bi şirket var. Oradan belki sponsorluk gibi bişey isteyebilir onlar karşılamasa bile. Senede 3-4 iş yaptığı için şahıs şirketi gibi bir şeyi yok ama söylediğinizde haklısınız iş ilişkisi çalıştığı yer ile farklı ilerlediği için uğraşmıyo bi de o sektörde çoğu kişi bu şekilde çalışıyo maalesef. ikimiz beraber başvuracağımız için şansı olur mu ya da bi vize danışmanlığı falan işine yarar mı?

19 mart 2023 01:50

2. Davetiyemiz yok süslü :( şirketi sponsor gösterebilir belki aklıma bu geliyor sadece. Çift olarak gideceğiz ve benim geri döneceğim çok belli pasaportu daha yeni 10 yıllık aldım, düzenli işim var vs. Onun da Red yeme ihtimalini en aza düşürmek için fikir almaya çalışıyorum aslında çok teşekkür ederim

19 mart 2023 02:04

3. Ailesi sponsor olsun çıkar

19 mart 2023 02:30

4. Annesi var sadece o da asgari ücretli çalışan :( napıcaz biz ya

19 mart 2023 02:33

5. idata eski çalışanıyım. Şirketin, sigortan yoksa 2019'da işsiz kategorisinde sayıyorlardı. Mali durumun (pasif gelirler özellikle) ve rezervasyonlara bağlı onaylanıyordu. Şu dönemde olumlu olacağını pek sanmıyorum.

19 mart 2023 04:57

6. A4 süslüm yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu peki? Hesapta para olması, Uçak biletlerinin alınmış olması, kalıcak yer rezervasyonu ya da ne bileyim kira sözleşmesini koymak bile aklıma geldi bunların artısı olmaz mı?

19 mart 2023 08:13

7. Sigorta ya da bağkur yaptırsa 1-2 ay içinde vize alabilir mi yakın tarih olması sorun olur mu mesela

19 mart 2023 08:20

8. Ben işsizdim üzerimde ev para falan da vardi ama yine de sponsor gösterdim red yedim ki bu covid öncesi oldu şu dönemde kesin reddedilirsiniz. Dil okullari üzerinden almayi deneyebilirsiniz yine kesin degil ama şansiniz artar bence

19 mart 2023 21:58

9. A5 siz çok fazla para gösterdiğiniz için olabilir covid öncesi aynı şekilde bi arkadaşım da red yedi hem kendi hesabında fazla miktar vardı hem şirket sahibi abisini sponsor gösterdi. Asıl onun geri dönmek için sebebi yok yani djdfks

19 mart 2023 22:16