frosch markalı temizlik malzemesi kullananlar?

hangi ürünlerini kullandınız/kullanıyorsunuz memnun musunuz? eya şunu kullandım memnun kalmadım diyeceğiniz ürünü var mı? uzun zamandır denemek istiyordum migros’ta şu an indirime girmiş birkaç ürün alacağım sizden fikir almak istedim.

1. ben ara ara gördükçe alıp kullanıyorum bu markanın ürünlerini. bulaşık makinesi tableti ve elde yıkama deterjanı gayet güzel temizliyor. kullanıyorsanız eğer yumuşatıcıları da güzel pamuk çiçeği özlü olan güzel çıktı. bir de çok amaçlı sirkeli bir temizleyicisi var benim sirkeli ürünlere merakım var seviyorum her markanın bu tip ürünlerini alıp denemeyi. bu da banyo ve mutfakta güzel iş görüyor. içeriği de nispeten daha iyi başka ürünlere göre.

25 eylül 2019 21:27

2. (yazar: Nilll) cok tesekkürler ♥️

25 eylül 2019 21:34

3. Sodali bulasik tabletini, aloe veralı bulasik deterjanını ve sirkeli yuzey temizleyicisini kullanıyorum. Ucunden de çok memnunum. Ben çocuk sahibi olduktan sonra nispeten temiz içerikli ürünler kullanmaya başladım. Özellikle mutfakta hem makinada hem elde yıkanan bulasiklarda deterjan kalintisi kalmaması gerekiyor. Örn fairy denen garabette bulasiği 3 gün de suyla durulasan deterjan çıkmıyor hala kaygan kalıyor.

26 eylül 2019 10:34