fuck buddy denen durumun içinde duygusallık olur mu? aşk gibi yani duygu derken. şimdi bir taraf bu duyguya kapıldı mı olay biter dimi?

süslüler selamlar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. konuma geliyorum bir beyfendi ile uzun süredir konuşuyoruz ama ne sevgili ne fuck buddy ya da herhangi bir ismimiz yok. ama konum olarak fuck boddy durumundayız ben ilişki istiyorum bunu söyledim karışımdakine ama ufak tefek girişimlerinden öteye gidemedi. kızlar adama aşık oldum maalesef bırakamıyorum da ben de ona ayak uydurdum istediği şekil devam edip bir şekilde onunda artık bir ilişkiye hazır olmasını bekliyorum ama adam çok ilginç bir vaka gerçekten. tek bir uzun ilişkisi olmuş üzerinden 6 yıl geçmiş unutmamış olması mümkün mü? beni sevmediğini düşünüyorum aslında daha çok sadece seks için varım gibi. artık adama duygularımı anlatmaktan da yoruldum onun bunları görmezden gelmesinden de engelledim her yerden sonra wp geri kaldırdım “beni mi engelledin ya ne yaptım ben yine djdjks” aynen bu şekil yazmış ne yazacağımı bilmiyorum laf anlatmaktan yoruldum. allah aşkına üstüme toprak atın ya da fikir atın lütfen. ne yazayım ben buna şimdi ya da yazmayayım mı?o kadar sinirle yazıyorum ki umarım anlaşılırdır

1. Adamin olayi belli suslu. Seni sevmiyor o anlamda. Daha fazla duygularini harcama buna. Belli ki adam iliski istemiyor ama sen istiyorsun. Sirf baginiz olacak diye kendini kullandirtma boyle. Hem zaten yalvar yakar baslayan iliskiden hayir gelmez. Hep cok seven taraf olursun hem de bu iliskiye hazir olmayan ama emri vaki yapilmis adama guvenmeye calisirsin. Sen zaten sartlari zorlamissin zaten. Bazen zorlamamak en iyisi...

19 nisan 2020 04:51

2. süslüm adam sizi ve duygularınızı zerre umursamıyor, daha açık nasıl belli edebilir? iletişimi koparmıyor çünkü cinsellik ihtiyacı karşılanıyor ama sizi sevgili olarak istemiyor. bence en doğrusu her yerden engelleyip yolunuza bakmak olur. uzun süredir konuşuyoruz demişsiniz, bu zamana kadar küçük girişimlerden öteye gidemediyseniz bundan sonra hiç olmaz. siz duygularınızı söylemişsiniz, sizi o anlamda seviyor olsaydı ilişkiye de hazır olurdu zaten

19 nisan 2020 04:55

3. Dediğin gibi süslü bütün sınırları zorladım en iğrenç huylarına bile katlandım kendimden ödün verdim İçim çok rahat elimden geleni yaptım

19 nisan 2020 04:55

4. Öncelikle belirteyim ben pek duygusal bir insan değilim ve şimdiye kadar birkaç tane fuckbuddy sahibi oldum(gizlinot: Araya hiçbir zaman duygular girmedi, en azından benim tarafımdan) doğal olarak süslüde bolca bulunan seks kutsaldır bu yüzden sadece sevdiğin insanla yapabilirsin eğer öyle değilse senin yolun yol değil tiplerinden değilim. Adam fuckbuddy olmak istiyor ama siz istemiyorsunuz, sevişirsem belki beni sever diye sizde FB olmaya mı karar verdiniz? Azıcık kendinize saygınız olsun, siz dünyanın en iyi seksini yapsanız bile o adam sizi sevmeyecek bu yüzden hala yazayım mı diye düşünmeyi ve sevgili triplerini(gizlinot: Partneriniz Yine ne yaptım mesajı attığına göre siz o triplere girmişsiniz) bırakın. Ayrıca minik bir tavsiye; insanlara duygularınızı anlatıp onların totolarını kaldırıp durmayın, bir şeyler yaşamak isteyen insan için bir kelimeniz yeterdi.

19 nisan 2020 05:02

5. Neyi anlamaya çalışıyorsunuz ki? Duygusal bir şey bekliyorsanız yazmayın sadece seks istiyorsanız yazın.

19 nisan 2020 05:05

6. süslü artık adama bu şekilde yürütemediğini kısa ve net bi şekilde söyle ve bitir. uzun uzun destan döşemeye hiç gerek yok, zaten belli ki daha öncesinden de anlatmışsınız. duygularınızı görmezden gelmesi demek sizi de görmezden gelmesi demek. istediğiniz tek şey cinsellikse devam ama duygysal bi beklentiniz var ve bunu bi şekilde seksle sağlamaya çalışıyorsanız kendizi kandırmıs hatta kullandırmış oluyorsunuz kusuruma bakmayın. hiçbir insan buna değmez, kendinize haksızlık etmeyin. yol verin gitsin

19 nisan 2020 05:47

7. Aynısı diyebileceğim bir durum içindeyim. Siz tanışalı ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 9 aydır bu durumun içindeyim ve yaşadıklarımı sırasıyla özetleyeyim belki fikir verir:

Geçen yaz tanıştık, tanıştığımız ilk hafta sevişmemizle birlikte bu süreç başladı. İlk etapta niyetim kendimi birini kaptırmamak ve canım kimi istiyorsa onla takılmaktı çünkü 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip akabinde 6 aylık bir iç hesaplaşma dönemi yaşayıp kendimi herkese ve her şeye kapattığım bir süreçten yeni çıkmış ve hayatımı yaşayacağım kafasına girmiştim. Mevzubahis kişiyle ilk tanışmamda çok etkilenmiş olsam da ilk birkaç ay başkalarıyla da takılmaya devam ettim. Ancak onla her hafta düzenli olarak görüşüyor ve sevişiyorduk, gittikçe daha fazla düşmeye başladım ona. Bunun en büyük sebebi sebebi birlikte seks dışında çok iyi vakit geçirmemizdi, dışarıda yer içer, saatlerce muhabbet ederdik, çok sık görüşürdük. Her şey o kadar güzeldi ki ben de artık başkalarıyla görüşmemin hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye ve her şey bu kadar güzel giderken ona düşmemem için hiçbir sebep olmadığına inanmaya başladım ve ne hissettiğimi ne istediğimi ona söylemeye karar verdim. İlk birkaç denemem ima yoluyla başladı ama o konuyu hissedip hemen bir şekilde sıyrıldı işin içinden, geçiştirdi veya şakaya vurdu vs. Ama anlamaması imkansızdı artık. Kasım ayıydı sanırım, seni seviyorum cümlesi ağzımdan kaçıverdi bir sevişme esnasında. Cevap vermeyip güldüğünü hatırlıyorum, sonra konusunu bile açmadık hiç. Ama bunu söylememin akabinde çok daha yakınlaştığımız bir sürece girdik, tüm güzel zaman geçirmeler bir yana sanki bir sevgili gibi koruyup kolladığını ilgilendiğini açıkça gösteriyordu. Ama ortada hala adı konmuş bir durum olmadan. Birkaç ay da bu şekilde geçti, ben mutluydum ama hala neyin içinde olduğumu bilmiyor o yüzden içten içe endişeleniyordum hep. En sonunda şubat ayı başında wp üzerinden bir muhabbet esnasında konu bir şekilde açıldı ve ben bu kez birer birer aklımdaki her şeyi yazıverdim. Bana söyledikleri şunlar oldu: "Biz birlikte çok güzel zaman geçiren iki kişiyiz. Sen duygularını çok yoğun yaşayan birisin bunu anlıyorum. Ben senin gibi değilim ama bu demek değil ki seni istemiyorum. Sadece elimden bu kadarı geliyor, daha fazlasını bekleme, ben de senden daha fazlasını beklemiyorum. Ancak sen benim için çok önemli ve değerlisin, seni kaybetmek istemem." Bu konuşmadan sonra ona hiç yazmamaya karar verdim. Bir hafta sonra hatrımı sordu, fazla konuşmadık. Bir sonraki hafta buluşmak istedi sanki hiçbir şey olmamışçasına. Benim evime geldi, soğuk davranmaya çalışıyordum, konuştuk biraz havadan sudan. Sonra öpmeye başladı beni ve o saniyede gözyaşlarımı tutamadım. Sonra o gece devamlı ağladım karşısında ama konuşmadık hiç, sadece sarılıp öpüyordu ama hiçbir şey söylemiyordu. Sonraki birkaç hafta buluşmadık ama ara ara whatsapptan yazıyordu nasılsın ne yapıyorsun diye. Ardından mart'ın başı gibi dışarıda buluşmaya karar verdik. O akşam ona "ben artık senden vazgeçtim ve bunun tek sebebi sensin. Seni hala seviyorum ama benim yanımda olmak istemediğini görüyorum, o yüzden vazgeçiyorum." dedim. Bana hayatından çıkmamı istemediğini ancak bu durum beni gerçekten üzüyorsa saygı duyup gidebileceğini söyledi. Ben de" Neler hissettiğimi ve düşündüğümü biliyorsun bunları göze alarak sen karar ver, ben sana git diyemiyorum" dedim. Bundan 10 gün sonra tekrar yazdı hiçbir şey olmamış gibi. Son bir aydır yine her hafta görüşmeye başladık, konu ile ilgili hiçbir şey konuşmuyor, hiçbir şey olmamış gibi davranıyoruz. Kendi içimde sürekli bir kavga halindeyim, neden böyle, niye gitmiyor, gururumu nasıl ayaklar altına alıyorum ve niçin ondan kopamıyorum diyerek. Dolayısıyla olmayacak artık biliyorum ve evet gördüm ki bu kadar basiretsiz ve pişkin olabiliyor insan. Keşke onu hiç tanımasaydım ya da en başından anlayıp uzaklaşmış olsaydım diyorum. Olacağı varsa böyle olmaz o iş zaten. Dolayısıyla yapabiliyorsanız siz gidin yol yakınken. Laf anlatmaya falan çalışmayın sakın.

19 nisan 2020 06:16

8. Boşuna demiyoruz fbden uzak duruuuunnn. İlla bir taraf aşık oluyor. Geçmiş olsun bacım senin iş zor.

19 nisan 2020 06:53

9. diyince kiziyorsunuz. bilim bile kadinin seks ile baglanacagini soyluyor, bilimi de begenmiyorsunuz. erkek arkadaslarimin hicbiri henuz fuckbuddysine asik olmadi, ama kadinlar birine degilse, digerine dusuyor. simdi ortadogu diye girersiniz, ben yurtdisi icin konusuyorum.

19 nisan 2020 07:20

10. Yaşları soran süslüler olmuş  23 ben ve 29 o ki ben olgun olacağını umarak benim duygularımı öğrendiği günden beri eğer onda yoksa bunu bitirmesini çok bekledim kendim Öylece durmadım tabi ben konuştum ve bitirdim bir süre geçti tam kabullendim yeniden geldi ve yeniden aynı şeyi yaşadık. Konu ne zaman buna gelse bana beni sevdiğini söyledi aksini iddia ettiğim zamanlarda düşünürsem bunu anlayacağımı söyledi yani ben tek başıma kapılıp gitmedim sadece ucu açık bir kapı sürekli vardı öyle ki birbirimize sen biriyle sevgili mi olduna kadar soracak derecede of noluyoruzluk bir durum.

19 nisan 2020 12:22