fuckbuddy olmakla flört olmak arasındaki fark?

bi erkeğin size sadece sevişmek için mi yoksa sizden hoşlandığı için mi yanaştığını nasıl anlarsınız? daha önce fuckbuddym olmadı bi kereye mahsus olup bitti ilişkilerim. şimdi görüştüğüm biri var her şey gayet iyi ama biz neyiz muhabbetine girmedik bende kezbanlık yapıp girmek istemiyorum. bana bişey hissediyo mu yoksa böyle takılalım gözüyle mi bakıyo anlayamıyorum bir türlü

1. Bir kere niyeti sadece cinsellik olan erkekle sohbet ederken bile anlaşılabilir. Afedersiniz ama bu cinslerin götü başı ayrı oynar. Sürekli konuyu cinselliğe getirmeye çalışır bir şey paylaşamazsınız yani o adamla doğru düzgün bir konu tartışamazsınız. Ama flörtle güncel konulardan tutun kendinizden filmlerden kitaplardan her şeyden konuşabilirsiniz. Buluşmalar kafe veya restoranda olur eve çağırma olmaz olsa da ilişki boyutuna geçildiğinde olur. Çünkü flörtte amaç iki kişinin birbirini tanımaya çalışmasıdır.

28 eylül 2020 00:56

2. Fuckbuddy=adı üstünde,his yok seks var

Flört=his var,tercihen seks

28 eylül 2020 00:57

3. Süslü aslında görüştüğümüz zamanlarda sadece hadi sevişelim kafasında değil konuşmaya beni tanımaya çalışıyo ama henüz çok yeni olduğu için ve dediğim gibi fuckbuddylik kavramım olmadığı için ne olduğumuzu algılayamıyorum bir türlü. Sevgilim gibi de davranıyo ama benden hoşlandığına dair net bi işaret alabilmiş değilim. Sormaya da çekiniyorum ama böyle devam mı edicez ne olucaz bilmiyorum. Bi belli olsa bırakıcam kendimi aşık olucam belki ama bu şekilde kendimi sıkıyorum düşünmemeye çalışıyorum arada bir yerde kaldım :(

28 eylül 2020 00:59

4. ben de aynı soruyu soruyorum kendime süslü. İki ay önce tanıştığım biri var ben fb olarak bakıyodur diye düşünüyodum benim dönüşümü bekliyodu yaşadığımız şehre. Dönmeme az kaldı bana hediye almış. Ne dedim küçük bişey dedi. Hediyeyle mi kandırmak istiyo acaba yarın görücem bakalım

28 eylül 2020 01:01

5. Bence flörtle seks olmaz ama "bence" ben anca böyle anlarım çünkü

28 eylül 2020 01:04

6. aynısı başıma geldi, genelde 30+ adamlar cinsellik konusu açmadan, güven verip  flörtümsü yaklaşıyorlar. sonra sevgililikden kaçıyorlar. dikkat et süslücüm, ama seninki ağır başlı bir adam da olabilir. tecrübemi paylaşmak istedim

28 eylül 2020 01:13

7. biz beraber kalıcaz yarın süslü. Uzağız birbirimize baya. Nasıl cinselliğe evrilmeden uyuyabilirim taktiğiniz var mı

28 eylül 2020 01:14

8. a4 her ne kadar kendimi tutucam desende, o an bidaha mı gelcez dünyaya diye yükseliyorsun, iradeli olman çok çok zor, ya aynı odaya girdiğinizde bir şeyler yudumlarken konuşma yap, ya da cinsellikten sonra sevgili olma ihtimalinin %50 olduğunu bilerek git ve üzülme. ama dediğim gibi burda yaş faktörleri önemli...

28 eylül 2020 01:18

9. Süslü 27-30'uz. Ya ben de zaten aşık değilim yana yakıla adamla sevgili olayım kafasında olamıyorum ki hemen öyle. o yüzden aynı dediğin gibi amaan boşver diyorum genelde, bu sefer tutsam mı kendimi acaba :d reglim falan derim

28 eylül 2020 01:24

10. Varsa balkonda oturun :p benim iradem çelik gibi olduğu için sorun olmuyor hatta ısrar ederse çekip gidiyorum bu saatten sonra kimseyle uğraşamam size de tavsiye ederim

28 eylül 2020 01:34