fuckbuddylik teklifi ?

süslüler merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum; öncelikle şunu belirteyim 24 yaşındayım daha önce kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı. üniversiteyi bitirdim ailemle birlikte yaşıyorum maddi olarak çoğunlukla aileme bağlıyım. bundan iki gün önce birisiyle tanıştım. oturduğu yerden bana baktığını fark edince ben de kendisini beğendiğim için bakmaya başladım ve gelip benimle konuştu. ertesi gün çay içmeye bir yerlere gittik. aradığı şey kesinlikle  ilişki değil zaten kriterlerimiz ve hayata bakışımız o anlamda pek uymuyor fakat kendisi fuckbudylik teklif  ediyor bana. açıkça söyledi. kızlar açıkçası kafam çok karıştı. benim bugüne kadar beklememin sebebi bunu gerçekten sevdiğim birisiyle bir ilişki içerisinde yaşamaktı ancak yaşımın da ilerliyor olması sebebiyle acaba yanlış mı yapıyorum düşüncesinden kurtulamıyorum. bütün bunların yanında tam olarak ekonomik bağımsızlığımı kazanamış olmak ve karşımdaki kişiyle daha yeni tanışmış olmam var. bu kardeşinize bir akıl verin çünkü ben pek aklımla düşünmüyorum şu an.

1. süslü yaşın falan ilerlemiyor ya böyle düşünme. bu adamın ne çıkacağı belli olmaz türkiye'de yaşıyoruz sapık çıkar katil çıkar. fuckbuddy olmak istiyorsan olabilirsin tabi ki ama tanıdığın bildiğin güvendiğin biri olsun sal bence bu adamı sonu kalp kırıklığıyla biteceği çok belli :(

3 mart 2022 22:05

2. Kac tane fb'im oldu, hiç bunun dümdüz dile getirildiğini duymamıştım.

Ss onun tercihi bu, senin tercihin de yazdığın gibi başka. O zaman kendi tercihine uyumlu olacak bir başka kişiyle yaşarsın. Bu kadar basit. Bütün erkekler yok oldu da bir tek bu düz adam mı kaldı?

3 mart 2022 22:07

3. Fb olayına karşı değilim, kendim de çok özgür yaşadım ama ss bu olmaz sizin durumunuzda.

3 mart 2022 22:08

4. Bedava seksin adı fuckbuddy'lik olmuş, escort çağırsınlar paraları varsa,kullandırmayın kendinizi, ne münasebet sakın yapma bence, gönül ilişkisi olur, sevgilindir olur, ama bunu kabul edemiyorum, belki de sevmeden sevişemiyor olduğumdan, bilmiyorum..

3 mart 2022 22:11

5. Beleşe yapayım demis diyecektim ki cevaplarda söylemişler. Sen aklınla düşünmüyorsan zaten buradakileri dinlemezsin

3 mart 2022 22:15

6. 24 ne ki. bence sakın girme bu toplara. adamın böyle açık açık söylemesi falan hiç normal de değil. hani takılsanız ve olay böyle gelişse neysse de

3 mart 2022 22:19

7. Yaşın nereye gitmiş ya ne saf bir kızsın süslü kusura bakma da. Bence de bunu sevdiğin biriyle ve bir ilişki içinde yaşamalısın. Adam zaten bayağı kaşarlanmış bir tip ki açık açık böyle bir teklifle gelebilmiş iki gündür tanıdığı ve bir kez çay içmeye gittiği bir kıza. Flört etseydi flört edecektin, sevgili olmak isteseydi olacaktın büyük ihtimalle beğenmişsin çünkü, o ne isterse o kadarına razı olacaksın şimdi de öyle mi? Büyük ihtimalle sevistikten sonra bağlanır üzülürsün bir de bu şerefsiz amcı için. Kendi düşüncelerini ve değerlerini bir kenara koyma derim. Siktiri çek. Pişman olacağın yüzde yüz çünkü.

3 mart 2022 22:33

8. Üff saçmalama gerizekalı!!! Kendine saygı duy bedenine saygı duy git mast yap daha iyi bir şey yapmış olursun.

3 mart 2022 22:59

9. 2 gun once sokakta tanistiginiz adam nasil bir cesaretle bunu soyluyor ki? Fb iliskim oldu, dating app vs hic birini yargilamAm ama her seyin de bir yolu yordami vardir. Turkiye gibi yerde nasil bir sapiksa yani gelip laps diye soylemis siz de ciddi anlamda dusunuyorsunuz. Basiniza her sey gelebilir aklinizi basiniza alin.

3 mart 2022 23:27

10. Yani 24 yaşına gelmiş sevgilisi de olmayan bir kadının fuckbuddysi olabilir bence normal ama çocuk çok normal gelmedi. Fuckbuddy istiyorsanız da başkasını bulun.

4 mart 2022 02:11