fular takan kişiler hakkında düşünceleriniz neler kombinlerinize ekliyor musunuz ?

geçen flörtümle bu konu açıldı. fular takanlara 55'inde chp'li teyze deriz biz kendi aramızda gibi saçma bir cümle kurdu. nasıl yani dedim geçiştirdi. cidden kötü mü duruyor sizce?

1. Ben takıyorum ya chpli teyzeyle ne alaka. Hostesliğe bağlayanlar da var gerçi.

21 nisan 2021 13:50

2. asjdjdsıfıf 55'inde chpli teyze değil de şuna bak entel dantel takmış takıştırmış yine diyoruz biz kendi aramızda. bazen cidden yakışmıyor uymuyor yani o kombine .d

21 nisan 2021 13:50

3. Benim de takan arkadaşlarım hep hostes gibiydi o yüzden bi an afalladım chpli teyze ne ya diye. Minik renkli modellerini boynuna bağlayınca bence zarif bir hava bile katıyor.

21 nisan 2021 13:52

4. a4 karşıdan yakışmıyor işte yakışmayan takmasın şunu artık tükenerek bitsiiiiiiiiiiin ltfn

21 nisan 2021 13:53

5. anon4 tamam hobi olarak takmaya edin :)

21 nisan 2021 14:01

6. fular takmıyorum, takan da aklıma gelmiyor (audrey hepburn, grace kelly hariç) ve fular takan kişiler hakkında bir düşüncem yok. ancak flörtünüz gibi tipler hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. umarım sevgililiğe dönüşmez diyeceğim ama o öngörü ve farkındalık olsa bu soruyu sormazdınız bence.

21 nisan 2021 14:01

7. Komünistlik ve hosteslik arasında ince bir çizgi var fular takarken. Eğer saçların gür kabarıksa ve salaş giyiniyorsan komünist, saçlarım toplu veya düzleştirilmiş, gömlek ya da dar bir şeyler giydiysen hostes derler kaçarı yok. Hoşunuza gidiyorsa takın ya ağzı olan konuşuyor.

21 nisan 2021 14:04

8. Fularina ve kombinine bagli. Ben genelde siyah pantolon siyah gomlek veya siyah balikci yaka kazak cok giydigim icin renk vermek icin kucuk fularlardan kullanirim. Ikisinde de chp kadin kollari veya hoster gibi durmuyor bence. Hem dursa ne olur herkesin zevki. Flortunuz coluk cocuk herhalde.

21 nisan 2021 14:08

9. Cevaplardan mallık akıyor. Uff entel takmış takıştırmis derlermiş, göster derlermis de CHP'li teyzeyi duyunca sasirmismis. Size ne acaba milletin fularindan, kıyafetinden.

21 nisan 2021 14:14

10. Bana zenginliği çağırıştırır hep fular. Fakir kimsede görmedim ama üst segmentte çok kadının taktığını gördüm :) ayrıca çok severim, pek kullanamam ama severim

21 nisan 2021 15:08