göğüsleriniz ne zamana kadar büyüdü ?

18 yaşındayım ve 75a takıyorum desteklide bile aman aman belli olmuyor ve sinirlerimi bozuyor. bu zamandan sonra az da olsa büyüme ihtimali var mıdır ?

1. liseye başlayana kadar büyür dedim, büyümedi. üniversiteye başlarken belki biraz daha ele avuca gelir dedim, gelmedi. 23 yaşındayım, 6 yıldır çok düzenli olmasa da bir cinsel hayatım var, ara ara o zamanlar ve yumurtlama döneminde şiştiklerini hissediyorum ama bende 75a'yım ve daha fazlası hiç olmadı. cinsel hayatım düzene girdiğinde büyürler umarım diyorum şimdide :')

12 mart 2019 00:34

2. 18 yaşındayken benim de öyleydi. Yani ufaktı ama iyiydi. Doğum kontrolü bir bastılar bana. Sonrası facia. Kaç kere küçültme ameliyatı düşündüm bilmiyorum. Şuan 85c den taşıyor. 90 anca.

12 mart 2019 00:36

3. ilk süslü teşekkür ederim :)

ikinci süslü ben de bekliyorum acaba ne zaman diye özellikle o regli dolgunluğu anlatamam Allah'ım diyorum hep böyle kalsa olmaz mı 😂

(yazar: justallinurmind) siz pek memnun değilsiniz

olmayan da olmayanı istiyor işte :)

son süslü üzdün :(

12 mart 2019 01:07

4. Genç kızken anneminde benimkiler gibi küçükmüş limon misali evlenince büyüdüler dedi. Ama Doğumdan sonra sarkıyolar sanki :( memesizlik de zor sarkık memeli olmak da.. :(

12 mart 2019 01:26

5. Ya okumuş kızlarsınız hepiniz allah aşkına seks yapmakla memeniz nasıl büyüyebilir?? Süslü sorunu cevaplıyorum ben 16 yaşındayken de memem 32dd idi şimdi 19 yaşındayım yine 32dd.kilom vs değişmedi.

12 mart 2019 01:46

6. Memelerimi masajla büyüttüm ben 17 yaş civarı başladım masaj dediysem okşama gibi işte her gece ve her sabah yapardım o zamanlar ( ben yaşlıyım) YouTube vs. Yoktu Videolar izleyemiyorduk eminim şuan buna ilişkin Videolar vardır. Masaj nerden mi aklıma geldi anneannem kızım memelerini oğlanlara elletme kocaman olurlar derdi :)) bende mantık yürüttüm oğlanda bulamayınca hep kendim elledim ve gerçekten söylüyorum kocaman memişlerim var.

12 mart 2019 04:53

7. Kullanılan organ büyürmüş süslüler, ben de en kısa zamanda masaja başlayayım ahaha

12 mart 2019 12:32

8. 9.anonim dediğinizin hiçbir bilimselliği yok farkında mısınız?Resmen kadınlar klubüne dönmüş bura bide 7 kişi de beğenmiş agshsgd Eğer korunmadan seks yapıp hamile kaldıysanız memeler büyür ama :)

12 mart 2019 17:47

9. 21 yasindayim bence hala büyüyor

12 mart 2019 22:24

10. 75cyim 22 yaşına kadar büyüdü. üniversiteye ilk başladıımda b cuptı.

12 mart 2019 22:30