göbek piercingi iltihabı? napmalıyım?

sb süslüler. 2 ay önce yaptırdım, düne kadar bir şeyi yoktu açıkçası. gayet hızlı şekilde iyileşti sanmıştım fakat ufak bir kırmızı şişmeyle başladı, eczanede gösterdim bactroban aldım sürüyorum fakat hala aynı acı var. ilerlemesi ya da piercingimi çıkartmak zorunda kalmaktan korkuyorum:( başına gelen varsa nasıl çözdü acaba? teşekkür ederim

1. Süslü kullandığınız piercingte sorun olabilir mi ? Güvenilir bir piercing almanızı tavsiye ederim. Onun dışında bactroban genelde küpe, piercing tedavilerinde verilen bir krem faydası olur bence. Ama piercingi çıkarmanız daha iyi olabilir. Göbek bölgesinde bağırsak ile bağlantılı damarlar olduğu için sağlık problemine yol açmasın.

20 mayıs 2021 01:46

2. hayır süslü, cerrahi çelik piercingim, güvenilir & steril yere yaptırdım benden önce arkadaşım aynı yerde yaptırmıştı. zaten 2 ay boyunca hiçbir sıkıntı çekmedim. sen böyle diyince bi korktum ama yaa :(

20 mayıs 2021 01:53

3. Yok korkmayın süslü çok sık yaşanıyor piercing iltihabı. Korkutmak için söylemedim asla. Uyurken çok mu üstüne yattınız acaba ya da fark etmeden bir yere mi takıldı ? Bir dermatoloğa ya da yaptırdığınız yere sorsanız daha iyi olur bence onlar daha tecrübelidir sonuçta

20 mayıs 2021 01:59

4. süslü bu durum oluyor çoğu insanda. benim de kıkırdağını deldiren bir arkadaşımda ve göbeğini deldiren bir arkadaşımda aynı şey oldu. panik yapmayın. kremi sürmeye ve sürekli temiz tutmaya devam edin biraz sabırlı olmak gerek zaman içinde sönüyor geçmiş olsun

20 mayıs 2021 02:25