göktürk’te oturan süslüler burada nerelere gidiyorsunuz?

buraya yeni taşındım, henüz nerede ne var çok fırsat bulamadım. şu an burada arkadaşım da yok. sosyalleşmek için nerelerde vakit geçirebilirim 27 yaşındayım

1. göktürk'te gidebileceğin fazla yer yok. Kahve için Voi, Noir pit kalabalık olur ama kahveleri iğrenç. güzel kahve için nero'yu tavsiye ederim. danslı mekan bir tek çarşıdaki motto var, oraya gidebilirsin. genel olarak çarşı haftasonları hareketli oluyor. bar/pub için de rookies, bizz. yeni birileriyle tanışmak istiyorsan kurslara gidebilirsin, acıbademin o tarafta seramik kursu var mesela. ilgi alanına göre değişir. ya da mac'e yazılabilirsin. istanbul caddesi üzerinde pek çok spor salonu pilatesçi vb var. ama her şey çok pahalı burda şimdiden hazır ol.

2 nisan 2023 21:42

2. a1 herkes pahalı olduğunu söylüyor, 1-2 yerde oturdum ama galiba standart şeyler içtiğim için pek pahalı gelmedi. Pub tarzı yerler çok kısıtlıymış üzüldüm açıkçası. Siz ne zamandır buradasınız, artı eksileri nedir burada oturmanın ben henüz ısınamadım da.

2 nisan 2023 21:58

3. Ben de o taraftan ev baktım, çevreyi dolaştım. Yemek yemek istediğimde emlakçı, ilerde tavukçu var dedi. Bir gittim seyyar satan bir amca :d

Bazı yollarda aydınlatma olmadığını duydum. Baktığım evlerin zeminleri de pek iyi değil denildi. Ama sakinliği çok cezbediyor o bölgenin. Home office çalıştığım için sıkılmakta korkuyorum, şu an nişantaşı civarındayım, Maçka'da. Siz ne taraftasınız?

2 nisan 2023 22:12

4. evet göktürk'ün zemini alüvyon zemindir. o yüzden 5'ten fazla katlı bina bulunmaz fakat aynı zamanda depremde risklidir. artılar kışın gerçekten çok sessiz sakin, yakınlarında çokça park, yeşil alan, orman vb var o yanını seviyorum. köpeğin varsa daha kolay sosyalleşebilirsin mesela. kötü yanı yazın haftasonu çok kalabalık olması, insanların dörtlüleri yakıp arabalarını yolun ortasına bırakıp gitmeyi normal sandığı için trafiğin içine etmeleri, giderek artan park sorunu, pahalılığı... neredeyse 4 senedir buradayım süslü istediğin her şeyi sorabilirsin :)

2 nisan 2023 23:38

5. a3 şaşırdım açıkçası çünkü ben burada hiç seyyar satıcı görmedim. istanbul caddesinde starbucks var, orada oturuyorum ben. Çevrede yemek yemek için bir sürü güzel yer var. Acaba siz kemerburgaza mı baktınız orası biraz daha gelişmemiş gibi, oradaki profil de biraz düşük sanırım. Sizin yaşadığınız yer de güzel ama yazın o kalabalık hiç çekilmez ya :(

2 nisan 2023 23:41

6. a1 şu haberlere konu olan özel okulun çıkışı gerçekten tam bir felaket veliler arabaları yol ortasında bırakıp gidiyorlar dediğin gibi. Daha önce buraya geliyorduk ara sıra o zamanlar sessiz sakindi ama şu an ciddi bir kalabalık var ben dediğim gibi ısınamadım henüz. Belki bir yerde karşılaşmışızdır sizinle :) teşekkür ederim

2 nisan 2023 23:44

7. haha bilmiyorum haberi, videosu varsa atar mısın? bu aralar göktürk'te takılmıyorum o yüzden karşılaşmamız zor :) ne iş yapıyorsun?

2 nisan 2023 23:57