gönül işi takılma işi iş miş date?

appten biriyle tanışmıştım. ilk buluşmamız aylar önce olmuştu dışarıda gayet güzeldi. o buluşmada bi dahaki buluşma için sözleşip bir daha konuşmamıştık biraz stalklamıştım başka bi kızla görüşmeye başlamıştı. şimdi aylar sonra yazdı naber nasılsın diye sonra ben de biz sözleşmiştik ne zaman yemek yiyoruz dedim yapalım görüşelim falan dedi bugün de evine çağırdı. açıkçası takılmak istediğini düşünüyorum ama ben ondan çok etkileniyorum başka zamana erteledim evine gitme olayını ama bu işi nasıl takılma muhabbetinden çıkarabilirim bilmiyorum çünkü öyle olsun istemiyorum. var mı akıl verecek olan?

1. Süslücüm bütün mekanlar kapalı ondan eve çağırıyor da olabilir, sadece takılmak istiyor da olabilir. Ama yok sadece takılmak istediğini anladıysanız bence farklı bir şey düşünmeyin derim. Ya da ikinizden birinin arabası varsa şimdilik bir yerden kahve alıp arabada oturup sohbet etme teklifinde bulunun. Vereceği cevaba göre netleştirirsiniz.

21 ocak 2021 19:37

2. Aylar sonra o yazdı ben de Yemek sözünü  hatırlattım ilk buluştuğumuzda yemek yaparım bi gün sana demiştim. o da bugün yemek yapalım hadi bana gel dedi muhabbetin üzerine ama bilemiyorum aylar sonra yazması sıkıntıdan gibi geldi takılmak amaçlı

21 ocak 2021 19:40

3. Evet anonim 3 işte korktuğum şeyler :/ böyle olmaması için napabilirim bilmiyorum

21 ocak 2021 19:53

4. Başka kızla görüşmüş ve onla olmayınca da sana dönmüş. Yani biraz kötü bir durum gibi geldi. Kendinizi çok kaptırmayacaksanız görüşün

21 ocak 2021 20:43