görüldü atma sorunum hakkında?

flörtlerimin hepsinin benim hakkımdaki ortak sorunu benim görüldü atmam oldu. herkes her şeye tek tek cevap mı veriyor anlamadım ki… süslüler napıyorsunuz anlatır mısınız biraz.

1. sorunun görüldü atmak değil de türkçe bilmemek olabilir mi. ne diyosun bi tane tane anlat da anlayalım.

20 aralık 2022 23:37

2. Herkes görüldü atmamdan şikayetçi bu durumu nasıl azaltabilirim onu soruyorum.

Her yazılana cevap mı veriyorsunuz?

Sizde de Bazı konuşmalar kendiliğinden sönmüyor mu?

20 aralık 2022 23:40

3. Konuşmanın ortasınfa görüldü atmıyorum, emoji falan atıldıysa en son orada bırakıyorum. Sen muhabbeti mi sürdürmüyorsun acaba senden bunu mu bekliyorlar

20 aralık 2022 23:42

4. diyecek bir seyim yoksa, cevap vermem gerekmeyen bir seyse, random gülüs veya esprili sticker falan atiyorum. hoslandigim kisiyle sohbeti goruldu olarak birakmam.

20 aralık 2022 23:44

5. görüldü queen... sorununun çözümü bence sorunu görüldü atmak olan başka biriyle flörtleşmen ve birbirinizin hakkınızdan gelmeniz

21 aralık 2022 00:08

6. Evet a3 sohbeti sürdürme konusunda zorlanıyorum.

Ama soru soruyorum merak ediyorum cevaba evet hayır diyorlar ne ekleyebilirim ki buna 🤦🏻‍♀️

21 aralık 2022 00:08

7. Evet veya hayır diyebilecekleri değil de uzun uzun anlatacakları soruları sorman lazım öyleyse.

21 aralık 2022 01:18

8. Belki de sıkıcı kişilerle konuşuyorsunuz, ne dersiniz?...

Her şeye tek tek cevap verilmez ki zaten. Sohbette bir akış olur, her iki taraf da bunu anlar. Ben cevap veremeyecek durumdaysam görüldü atmam sadece. Görüldü atmayı tokat atmak olarak değerlendiren birini de, amerikalıların diyalog bittikten sonra hiçbir şey demeden telefonu kapatması üzerine düşünmeye davet ediyorum.

"Görüldü attıydııı, atmadıydı...." bunlarla uğraşmak belli bir noktadan sonra zulüm bence... "gerçek" ilişki yaşamak önemli olan.

21 aralık 2022 01:55