görüldü attı anlamadım soru yorumda ?

kızlar bi aile dostumuzun oğlunu beğeniyorum ama tam tanışıklığımız yok birkaç kez denk gelip bakışmıştık aynı ortamda. ben ekleyip bi kez bi bahaneyle yazmıştım epey zaman geçince yine bi yazdım naber nasılsından sonra aklıma geldin dediğimde görüldü attı şok oldum.madem konuşmak istemiyo neden takipten de çıkmıyo beni

1. Süslü her ekleyen tanıdığınızla flortlesiyor musunuz? Bu nasıl mantık:D

Bunun bir ilerisi bana merhaba yazdı, evlenmiceksek niye bana hi dedi?? Hahahaahha...

6 mayıs 2020 16:10

2. Yani herkesi flört amacıyla takip etmiyor olamaz mı

6 mayıs 2020 16:10

3. Süslü yanlış düşünüyorsun. Konuşmak istese sen ilk mesaj attıktan sonra bi bahane bulup yazardı zaten senin yazmanı beklemeden. Konuşmak istediği için hala takipleşiyoruz diye düşünmek saçma. Niye unf lasın zaten aynı ortama girmişliğiniz varmış. Unf lasa ayıp olur diye düşünüyor olabilir

6 mayıs 2020 16:11

4. benimde konuşmak istemediğim birçok insan var takip ettiğim, siz instagramınızdaki herkesle konuşmak mı istiyorsunuz? ayrıca yanlış anlamayın istediğinize yazarsınız tabii ki ama kadın içinde erkek içinde doğal olarak gelişmeyen konuşmalar zaten itiyor ve bu durum gibi cevap verilecek bir şey olmuyor. sıtorisine cevap verip(gizlinot: mesela bir kitap ya da film) ya da ilgili ve bilgili olduğu bir konuda bir şey sorup oradan konuşmayı ilerletmek daha iyi oluyor genelde, zaten sonrasında konuşmak isterse yazıyor karşı cins ve sizde naberden öte bir şey konuşmuş oluyorsunuz.

6 mayıs 2020 16:13

5. hahshshshshjrjsjdkajrjsjdjskkekd kahkaha attım ne alakası var aynen a1'in de dediği gibi selam verene niye evlenmedik diye ağlarsın sen

6 mayıs 2020 16:13

6. Bir de böyle kafaya sahip insanlar var tabii...

Takip atınca ben de nikah günü almaya gittim yazsaydınız keşke...

Bakışma derken :)) bir de siz eklemişsiniz,tanışıklığınız olduğu için ayıp olmadın diye kabul ettiyse? Hayır,sevgilisi olmadığını nereden bildiniz. Böyle gelin güvey oldunuz kendi kendinize. Sizin gibi hastalıklı insanlar yüzünden kimseye güvenimizde kalmadı.

Aile dostunuzun oğlu olduğu için takipten çıkmıuor olabilir mi? Ayıp olmasın annenize babanıza diye zaten yine ayıp olmasın diye takip etme isteğini kabul etmiş. Senden hoşlansa zaten yanına gelir konuşmaya çalışırdı. Allah akıl fikir nasip etsin.

6 mayıs 2020 16:18

7. Kadınla,erkek normal arkadaş olabilir,dost olabilir ama sizin gibiler yüzünden normalleşemiyoruz

6 mayıs 2020 16:19

8. A8,yaaaaa kimdi söyleee lütfen :)) silmiş yorumu

6 mayıs 2020 16:25

9. Suslu senle flort etmek istese ilk eklediğin zaman o mesaj atardı zaten genelde öyle oluyor. Bu çocuktan iş çıkmaz takipten çıkmaması da normal sonuçta birbirinizi tanıyorsunuz. Sevgilisi bile olabilir hatta

6 mayıs 2020 16:38

10. Siz eklemişsiniz. Nezaketen kabul etmiştir. Yalnız görüldüde bırakması ayıp. Kısa kesip cevap yazabilirdi.

6 mayıs 2020 16:56