yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    11 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    görkem neden mandıracı oldu bilen var mı?

    sütler yoğurtlar tereyağlar havalarda uçuyor. kendisi de ekşi bir peynir gibi zaten. neden mandıracılığa soyundu bilen varmı?

    1. ekşi peynir mi? e yuh artık çekememezliğin de bu kadarına pes!! Sünger ve buz kalıbı işinden çok daha mantıklı eğer iş olarak seçtiyse.

    27 nisan 2023 22:49

    2. kendisini çok sevmiyorum, hiçbir ürünüyle de ilgilenmiyorum ancak bugün denedim ve göz kremi gerçekten iyi gibi. Sorunuz biraz ters tepti sanırım.

    27 nisan 2023 22:54

    3. Görkemin yerinde olsam buradaki ruh hastasını bulana kadar uğraşır, sonrasında da süründürürdüm.

    27 nisan 2023 23:08


    4. Mükemmel siyah göz kalemini buldu mu o?

    27 nisan 2023 23:10

    5. Bir soruda ekşi ve görkem kelimeleri varsa bilin ki soruyu açan aynı kişidir. Kendisine akıl fikir ve tedavi diliyorum.

    27 nisan 2023 23:50

    6. ailesi ileri görüşlüydü ve durumları iyiydi. bir ara mezun olduktan sonra roma'ya gitti. orada iş bakıyorum işle ilgili bir şeyler demişti. hatta istese bence yurtdışında yl yapabilirdi. o dönemlerde daha rahat ve kolaydı bu işler. ama hemen gitti evlendi. hatta şey diyordu, ''ben yengeç burcuyum ailemin çok güzel bir aile hayatı var. onları görüp bende istiyorum. '' bilmiyorum işte onu da bu mutlu etmiş bu yoldan ilerledi.

    28 nisan 2023 00:54

    7. Ben ne yapabilirim? O ekşiyse ben ne yapabilirim? Voldemorta çook benziyor ve bunu başlığinin altına bile yazmışlar. Çipli çipil bakıyor ben ne yapabilirim? Onu o hale ben mi koydum? Çoğu kişi mandıra kısmını atlayıp ekşi peynir benzetmesine takılmış. Kadının boyuna tereyağ sıkması, köydeki gibi yayık ayran döndürmesi, elinde süt güğumuyle sokakta gezmesi normalmi

    28 nisan 2023 10:51


    8. görkem karman zerre ilgimi çekmiyor, takip etmiyorum. ilgini çekmeyen birini takip etmezsin olur biter.

    ss'in son cevabıyla bir kez daha hakaret etmek ve saldırmak için soru açtığını düşünüyorum. soruyu şikayet ettim.

    28 nisan 2023 11:15

    9. ailesi ileri görüşlü???

    İleri görüş anlayışınız güçlünün yanında durup nemalanmak ve ataerkil aile hayatı mı?

    28 nisan 2023 11:44

    10. Evet aile ileri görüşlü deniyor ama anne standart ev hanımı. Yemek yap çocuk bak ev kırkla. Parayı kazanan dışarıda olan, akşama masaya oturup yemeği yiyen de baba. Çok ileri görüşlü olduklarını düşünmüyorum

    28 nisan 2023 14:55