gözde tezer hakkında ne düşünüyorsunuz?

aslında enerjisini seviyorum ama hayat tarzı çok değişik geliyor bana. evli olmasına rağmen eşiyle çok az ortak şey yapıyorlar gördüğüm kadarıyla. mağarada mı yaşıyorum bilmiyorum erkek ya da kadın fark etmeksizin evli bir insanın anlık bir kararla tek başına yurtdışına gitmesi çok acayip geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz

1. Evli bir kadin olunca ne oluyor ki ss? Ayrica bu tarz seyler kisilik tercih meselesi kadin tek basina gezmeyi liseden beri sevdigini soyluyor zaten. Bu arada evliler bilir ayni evde kalmak surekli ayni kisiyi gormek ayni seyleri yapmak bi yerden sonra sikabiliyor ve kendi bireysel ilgi alanlarina yogunlasicak zamanin oluyor.

21 ağustos 2024 18:34

2. Kadın hiç yaşlanmıyor ya makyajdan mı yoksa işlem mi yaptırıyor bilen var mı biz de yapalım

21 ağustos 2024 19:29

3. Tek başına gezmesi çok hoşuma gidiyor. Aktif olarak spor yapması, çok tüketim odaklı olmaması, genel olarak sade ve doğl yaşaması hoşuma gidiyor. Tek sıkıntım çok uçlarda yaşaması duygularını. Ekranın öteki kısmından beni çok yoruyor. Her şey hakkında aşırı yorumları ve hareketleri. Onun dışında kadınlara gerçekten güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum. Muhabirliği bırakıp youtube kanalının başarılı olması daha sonra ikinci üniversite okuması vs. Bunlar inanılmaz etkileyici şeyler.

21 ağustos 2024 20:00

4. Gözde bipolar, babası da bipolarmış. Kolay bi hayatı olmadı. Ama başarılı bi kadın , hırslı. Kocası da pek gezmeyi seven bir tip değil zaten . Ayrıca kocası daha lüks seven biri gözde daha keşif ruhu olan biri rahat bi tip. Her şeyde uyuşmak zorunda da değiller. Birbirlerini yıllardan beri taşıyorlar. Akıllı insanlar , eğer birbirlerine uygun olmadıklarını düşünselerdi şimdiye kadar kırk kere ayrılırlardı. Ayrıca evli falan değilim ama keşke ben de tek başına yurtdışına çıkacak cesareti bulabilsem. İyi bir örnek .

22 ağustos 2024 01:31

5. Ben de seviyorum ama yoruyor +1. Cidden sağlıklı bir enerji değil de histerikli gibi değişik abartı tam oturmayan bir enerji aktarımı var

22 ağustos 2024 02:02