1. Yumurta akı maskesi düzenli kullanımda gözenekleri küçültüyor diye duymuştum araştır istersen. ben siyah noktalarım için mısır unu yumurta akı ve bi kaç damla limon suyunu maske olarak kullanıyordum. iyi gelmişti. yüzünden ovalayarak çıkartırsan peeling etkisi yapıyor
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
gözenek temizliği
Merhaba kızlar, malesef yanlış ürün kullanımı sonucu yanağımdaki gözenekler genişledi ve araştırıp deneyimlediğim kadarıyla bunları yok etmek mümkün değil. Fakat en azından temiz tutmaya çalışıyorum lakin cilt temizleyici bunun için yeterli olmuyor sanırım. Dönüşümlü olarak la roche posay effacler gel ile bioderma sebium gel kullanıyorum. Gözenekleri temizlemek için başka neler yapabilirim? Malesef o gözenekler siyah noktaya dönüşmeye başladı. maske olarak kil maskesi etkili olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum
- cevaplar
| göz rengi: | siyah |
| saç şekli: | kıvırcık |
| saç tipi: | kuru |
- şikayet et
2. gözenekler geniş olanca siyah görünüyor, bu temizlenmedikleri anlamına gelmez. bioderma kullanmadım ama la roche posay effaclar gel kullanmıştım ve bence çok iyi temizleyen bir ürün. onun dışında gözenekleri temiz tutmak için kil maskesi yardımcı olabilir. gözenekleri küçültmek çok zor bir iş, göz altı morlukları bir gözenekler iki. bu yüzden şunu yap gözeneklerin küçülür diyemiyorum.
bebe
| cinsiyet: | kadın |