gülerken domuz sesi çıkaran var mı süslüler?

gülerken çok iğrenç sesler çıkarıyorum süslüler, gülmemek için kendimi sıkmaya başladım. bunu durdurmak için ne yapabilirim? normal insan gibi gülmeye özlem kaldım. eskiden böyle değildi gülüşüm, sonradan oldu sanki

1. Bridgerton'da bir sahne var Daphne'nin öyle güldüğü, aynı o şekil benimki de

18 mart 2021 20:06

2. Burnunuzda et olabilir genelde nefes alamamaktan kaynaklı çıkan bir ses bu

18 mart 2021 20:07

3. Bu soru beni güldürdü :))

18 mart 2021 20:07

4. Ben maymun gibi guluyorum ama o domuz sesi icin baya bir katilmam gerekiyor gulerken

18 mart 2021 20:14

5. anonim2, soruyu anlamamış galiba, etle falan alakası yoktur. süslü arkadaşlarından vs. böyle gülen biri var mıydı? ben de senin gibi öyle gülmezdim ortaokulda bir arkadaşım hıağğğg hıaağggg diye domuz gibi bazen de puuuuuuuuuffvh diye insanın yüzüne pöykürür gibi gülerdi sonra bana da bulaşmıştı uzunca süre öyle güldüm. hala bazen arada oluyor

18 mart 2021 20:31

6. Süslü çok özür diliyorum çok güldüm soruya shebfsibfdud benim kuzenimde gülerken vak vakliyor. Bir çözümü var mi bilmiyorum soruyu takipteyim belki kuzebime de çare buluruz

18 mart 2021 20:40

7. ss çok tatlısınız sorunuz beni güldürdü nadiren o ses bende de oluşuyor. gülerken bi değişik nefes alabiliyoruz. korkunç bir tanım oldu farkındayım jlszjlzja. bence normal

18 mart 2021 21:26

8. A6 krize girdim gözümden yaş aktı dbslbshdksjsvfksigshdlwhdbskkw

18 mart 2021 21:38

9. Sorunun altı dingonun ahırına dönmüş maymunlar domuzlar ördekler :d