günaydın. bazı düşüncelerim beni rahatsız ediyor?

bu soruyu sorduğum için çok utanıyorum ama, sevgillimle o kadar çok kavga etmeye başladık ve ben çözmeye çalışırken o kadar kulak asmadı ki ona karşı bir şeyleri toparlama isteğim bitti sanırım. şimdi hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum çünkü onu takmıyorum ve keyfim yerinde, o da artık umursamadığımı anlamıyor da sorunumuz kalmadı olarak düşünüyor keyfi bu yüzden yerinde muhtemelen.. birkaç hafta önce bu aralar bunları düşüneceğimi tahmin bile edemezdim. sanki sonsuza kadar o düzelsin diye umutsuz aşık olarak bekleyecekmişim gibi geliyordu ama içimden bir şeyler resmen koptu gitti. bu arada bana çok kötü şeyler yaşattı ve bunlarda dahi ayrılamadım. geçtiğimiz hafta ayrılma girişiminde bulundum sevgi problemimiz yok diyip duymazdan geliyor asla takmıyor beni. neyse. bu umursamazlık seviyesine geldiğimden beri aklım hep dışarıdan görebileceğim ilgide. bununla sevgili olmadan önce fb olarak takıldığım bir çocuk vardı arada yazıyodu bana ne durumdasınız bitti mi falan diye, ben de devam ediyo dediğim için sürekli en son ben rahatsız etmeyeyim iş bayağı ciddiye gidiyor diyip yazmaz oldu.  neyse ona yazdım dayanamayıp biraz sohbet ettik, ayrılmış gibi yapmaya karar vermiştim görüşmek için heyecan olsun diye ama sırf benim de başıma bu gelirse çok üzülürüm bilinci olduğu için pişman oldum öyle kısa kestirip attım. ne hissedeceğimi bilmiyorum. sanki sevgilimden ayrılsam şimdi üzülmeyecekmişim ama uzun zaman sonra dank edecekmiş ve sırf bunları düşündüğüm için karması benden çıkacakmış gibi.  aldatmak bana uygun ve etik de değil zaten, nasıl kurtulacağım bu düşüncelerden nolur yardım edin. uzun oldu gibi ama umarım karışık değildir anlatabilmişimdir.

1. Süslü o umursamazlık hissi geçmiyor pişman da olmayacaksın emin ol. Senin hislerini önemsemeyen birini daha ne kadar bekleyeceksin? Bitti de kurtul yeterince beklemedin mi?

28 temmuz 2023 09:59

2. süslü açıkçası sana karşı hevesim bitti vs diyip ayrılmaya biraz korkuyorum. şiddete de meyilli, belki çok sakin de karşılayabilir bilmiyorum ama. pişman olmayacağıma emin olsam keşke gelecekten biraz kesit görsem.. heyecan arayışına geçtim resmen neden bununla uğraşayım ömrüm geçiyor diye ama bi yandan da kaç yıldır ilişkim yoktu şimdi uzun bi ilişki oldu neredeyse 1.5 sene heba etmeyeyim diyorum. çok salağım

28 temmuz 2023 10:03

3. 1.5 sene çok da uzun değil, 8 senelik ilişkim var böyle bir durumda olsam anında bırakırdım ss. ayrıca şiddete meyilli diyorsunuz, böyle biriyle ne işiniz var delirdiniz mi?

28 temmuz 2023 10:09

4. Millet 40 senelik eşinden bosaniyor çoluk cocukla. 1,5 sene ve şiddete eğilimli birisi. Sonsuza dek adamı mı çekeceksin süslü anlamadım, alt tarafı ayrılacaksın.

28 temmuz 2023 10:14

5. Ben 8 senelik ilişkimi çat diye bitirdim aynı sebeplerle. gökten sihirli değnek inip de bir anda bu adamı sana tekrar aşık edecek değil. İster 1.5 sene bekle ister 15 sen bilirsin. sonra 15 senelik emeğim heba oldu diye soru açarsın burada. Zaten bu ilişkiyi yürüten sensin belli ki herkese bu kadar sabırlı olacaksan uzun ilişki yapman zor olmaz bir daha yaparsın ne olacak.

28 temmuz 2023 10:21

6. Stockholm sendromu sanki...

Hem sizi ve hislerinizi umursamıyor hem siz duyarsızlaşıp hissizleştiğinizi ve arayışa girdiğinizi söylüyorsunuz, ayrılmalısınız. En koşa sürede ayrılın, öyle bir şeyleri bahane edeyim diyerek de değil hislerinizi açık açık belirterek. Onun sizi "sevgi" diyerek manipüle ettiğini fark etmeniz lazım, ortada sevgi değil dümdüz toksik problemli bir ilişki var. Emin olun ayrıldığınıza pişman olmazsınız

28 temmuz 2023 10:26

7. Çok sevdiğimi düşündüğüm ama ilişkide mutsuz olduğum nişanlımdan düğüne 1 ay kala ayrıldım.

Sevgili olduğumuz dönemde kabullenemeyeceğim davranışlar oldu kötü günümde yanımda olmaması gibi, ama ben aşkın körlüğünden devam ettim. Sonraları daha da kötüleşti. Beni ezmeye başladı, iyice toksik bir hal aldı.

İçinize sinmeyen bir şey varsa onu takip edin. Hisleriniz sizi yanıltmaz.

28 temmuz 2023 10:43

8. dediğiniz her şey o kadar doğru geliyor ki okurken, buraya yazarken çekinmiştim ama çok teşekkür ederim. tek tek cevap yazamıyorum şu an işteyim ama her okuduğuma değinerek cevaplayacağım sizi süslüler.

şiddete meyilli kısmı daha önce şiddet gördüğüm için diyebiliyorum maalesef süslüler.  buna rağmen de zaten ayrılamadım, sonra o kdar pişman oluyo o kadar beynime giriyo ki beni dövdüğü için ben özür dilemek zorunda kaldım neredeyse. düşündükçe korkunçluğunun ve yanlışlığının farkındayım ama durduk yere ayrılık konusu açmaya çekiniyorum şu an, çünkü oun için güzel gidiyor her şey benim bu dediklerimi bahane olarak alacak eminim.

çok haklısınız bu arada millet kaç yıllık eşinden boşanıyor derken ben de hep bunu düşünüyorum. ayrıca istediğim şey sadece asgari düzeyde ilgi ve arada bir seni seviyorum cümlesini duymak yani bunun için bile beni yalvartırken kendimi daha da böcek gibi görüyorum bunların aydınlanmasını her yaşayışımda.

o da doğru gerçi, 1.5 sene gitsin 15 sene gideceğine. o kadar mantıklı konuşmuşsunuz ki hepiniz.

stockholm sendromu diyen süslü inanın ben de bazen öyle hissediyorum. yani beni en üzüldüğüm konulardan bile o kadar acımasızca vurup sonra da hiçbir şey olmamış bana üzülmemiş gibi devam ediyo ki bu ilişkiye anlayamıyorum bu adamı. öyle böyle soğudum uzaklaştım zaten sanırım ama çok pasif kalıyorum. ve zoruma gidiyor ya ben ailemin bile en ufak tepkisine, ses yükseltmesine ayaklanan biriyim. nasıl bu konuma geldim anlamıyorum.

kötü olduğumda benim de hiç yanımda olmuyor, derdimi küçümsüyor ben hep böyle biri sanmıştım ama sonra sokaktaki köpeğe bile öyle şefkatli öyle ilgili, sevgili yaklaştığını gördüm ki. ağladığımda bile kızıyo bana sen güçsüz müsün bu ne diye. herkese şefkati sevgisi anlayışı empatisi var ama bana çok gaddar çok garip. iyiyken de bi o kadar iyiyiz. kafayı yiyorum sayesinde sanırım.

çok sağolun süslüler gerçekten yazarken daha da akıllanıyor gibiyim

28 temmuz 2023 11:19

9. Sen manyak mısın ya arkadaşım olsan ayrıl diye tokatlardım.

Seni dövmüş ve manipülatif biri, bu durumda bile kendini kötü hissediyorsun.

Sevgili olmanızın da hiçbir anlamı kalmamış yanında değil sevgi dileniyorsun resmen.

Adamın ne yapacağı belli olmaz öldürülsen 1.5 seneyi mi düşüneceksin?

Hemen kendine gel ayrılık konuşmanı planla onu sinirlendirmeden konuş.

Hatta bu konuşmayı dışarıda kalabalık bir yerde otururken yap evde tek başınızayken sakın yapma.

Kendine dikkat et süslü

28 temmuz 2023 11:57

10. süslü dehşet içinde okudum... ne sebeple dövdü sizi?

28 temmuz 2023 12:33