günde 300 ml yarım yağlı süt iciyorum diyetime kötü anlamda bir etkisi olur mu? kilo vermek istiyorsam kesmeli miyim?

kalori anlamında 1000 kaloriyi asmamaya çalışıyorum. hareket ediyorum egzersiz yapıyorum 1.64 boya 62 kiloyum. kilo vermem durdu ve tek farkı artik süt içmem. sizce bir alakası olabilir mi? son 1.5 ayda 5 kilo vermiştim artik (gizlinot: yaklaşık 20 gündür ) veremiyorum hatta 400 gram aldım.

1. Ne 300 ml yarım yağlı süt mü? Böyle asla kilo veremezsin ki süslü 62 kiloymuşsun zaten 42 kilo fazlan var bence günde sadece 12 ml yeşil çay içmelisin böyle asla olmaz

8 ağustos 2021 16:24

2. çünkü 1000 kaloriden az alarak metabolizmanın içine etmişsin ondan kilo veremiyorsun.

8 ağustos 2021 16:25

3. Yine ağzı olanının konuştuğu bir soru.. 300 ml süt 1.5 porsiyon eder. Bununla beraber yoğurt, ayran, kefir gibi besinleri de katarak 2 3 porsiyon zaten tüketmelisin. Yaptığın hata 1000 kalori ile zayıflayacağını düşünmen. Bir diyetsiyenden yardım alabilirsin.

8 ağustos 2021 16:29

4. Lütfen sağlığın için böyle davranma. Sorun sütte değil, sorun çok düşük kalori almanda. Vücudunu arada şaşırtan lazım. 1500 kalori den aşağı almamaya çalış, kilo vereceğim diye sağlığından olma pişman olursun ileride.

8 ağustos 2021 16:31

5. Ay pardon a1 ironi yapmış :d bir an ilk kısmı okuyup ciddiye aldım ağzı olan konuşuyor dedim haha

8 ağustos 2021 16:31