yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    11 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    gündemdeki sorudan ( ailesi evinde kalan ve eşi mutsuz olan süslü) geliyorum?

    sizce kayınvalide/ kayınbaba evinde max ne kadar kalınmalı? ya da tam tersi onlar ne kadar kalmalı max? ( farklı iller olduğunu baz alırsak) 

    1. Zorla gelenler hakkında bir taktiğiniz var mı? 

    1 eylül 2024 00:25

    2. Onlar geldiyse max 1 hafta ben gittiysem 3 gün yeter. 1 haftayı da belli yaştaki insanlar uzak mesafeden geliyorsa diye söyledim. O sorudaki gibi 2 hafta, 1 ay falan çok uzun süreler. 10 odalı villada yaşamıyoruz sonuçta. Burun buruna rahat edilmez. 

    1 eylül 2024 00:29

    3. En fazla 5 ya hadi şehirlerin uzak olduğunu varsayıyorum. Bence kalan için de işkence giden için de işkence. Ayrı eve çıktıktan sonra ben ailemin evinde kalamıyordum bekar olduğum halde bile. Kendi ailemin önceden olan odamın. 

    1 eylül 2024 00:30


    4. kalmamalılar/ kalmamalıyız

    1 eylül 2024 01:02

    5. Niye kalındığı önemli normal görüşüp vakit geçirmekse sadece haftasonu 2 gece. Evliyim eşim de ben de bu şekilde yapıyoruz yatılı misafir ağırlamıyoruz

    1 eylül 2024 01:06

    6. Onlarda üç gün 

    Bize geldiklerinde otel ayarlıyoruz çünkü evimiz çok küçük onlar da maks üç gün kaldı sanırım bu arada beş yıllık evliyim bir kere geldiler

    Eşimin kardeşleri veya benim kardeşlerim ailem geldiğinde de otel ayarladık değişmedi durum

    1 eylül 2024 02:00

    7. Kalınmaması doğru. Biz evlendik altınları getirmeye geldi eşimin ailesi ben o zaman bile üç beş günde illallah ettim yani.

    1 eylül 2024 09:52


    8. max 1 gün.

    1 eylül 2024 15:05

    9. farklı illerdeysek maksimum bir hafta; aileler bizde kalıyorsa da, biz ailelerde kalıyorsak da bu süreyi geçmemeli. o da yılda bir kere. bir hafta bile çok gelir bana bu arada ama katlanabileceğim maksimum gün sayısı diyelim. ilk iki günden sonra da sürekli dip dibe olmak sıkar, yemekleri falan beraber yiyip bir iki lafladıktan sonra odama kaçıp orada vakit geçirme ihtiyacı duyarım. böyle olmaması için iki-üç günü geçmese daha iyi olur aslında.

    1 eylül 2024 15:12

    10. Biz yurtdışındayız o yüzden 2-3 hafta. Daha sık görüşme imkanı olsaydı 1 hafta yeterli olursu

    1 eylül 2024 16:02