1. polarize marka gözlükleri önerebilirim.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
güneş gözlüğü önerisiiiiiiiiii?
süslüler daha önce hiç güneş gözlüğü almadım yani pek anlamam 2000 tl ye kadar bütçe belirledim. şık, modern bir şeyler istiyorum ama şöyle ki devamlı kullanacağım bir şey olucak işim gereği o yüzden görmemi kısıtlamıycak, renkleri bozmuycak gözü yormayacak marka ve modelleri söyleyebilir misiniz? ya da nelere dikkat etmeliyim sadece marka diye bir şeye para vermek istemiyorum bir kere alıp kullanmak istiyorum uzun süreler
- cevaplar
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | yağlı |
2. rayban wayfarer
şu an herkeste olsa da modası geçmeyen ve herkese yakışan bi gözlük bence
| cinsiyet: | kadın |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
3. yıllardır rayban kullanıyorum hem aşırı memnunum hem de severek aldığım modellerin modası yıllarca geçmiyor gibi geliyor. aynı şekilde vogue gözlükleri de tavsiye edebilirim.
- şikayet et
4. (link: https://www.trendyol.com/vogue/vo-5212-s-w44-87-55-19-140-3n-gunes-gozlugu-p-3227036 vogue vo5212) bunun kahverengi çerçevelisini almıştım çok memnunum gözümü hiç rahatsız etmiyo. siyah çerçeveyi denedim atasunda daha çok beğendim sanki ama artık çok geç :D
(link: https://www.trendyol.com/ray-ban/wayfarer-rb2140-901-54-unisex-gunes-gozlugu-p-42706508?boutiqueId=602407&merchantId=276083 wayfarer 54mm) klasik kurtarıcı gözlüğüm her kombine uyum sağlar 54mm biraz büyük ve ağır ama çok seviyorum
(link: https://www.trendyol.com/ray-ban/rb3647n-90683f-round-double-bridge-unisex-gunes-gozlugu-p-99105371?boutiqueId=601522&merchantId=109752 double bridge) bunu yeni edindim etrafı çok güzel gösteriyo çok hafif. rengi biraz aykırı her şeye gitmez ama başka cam renkleri de var
(link: https://www.trendyol.com/ray-ban/state-street-21860rb2186-12934e-49-2n-kadin-gunes-gozlugu-p-120130210?boutiqueId=61&merchantId=314411 street state) of of of benim sahip olduğum en sevdiğim gözlüğüm. bu çerçeveyi ve rengi bulabilmek için 40 tane optikçi gezmiştim. camlar şeffaf olmasına rağmen o kadar koruyucu ki. wayfarer gibi ağır değil. rengi çoğu zaman her şeyle gitmiyo ama başka çerçeve rengine bakabilirsin süslü eğer beğendiysen
rayban clubmaster ve clubround'a bayılıyorumm özellikle clubmaster. yüzüme yakıştırmıyorum ama eğer sana yakışırsa direkt almalısın bence. bir de rayban the marshall'a bayılıyorum 54 ve 51 diye iki ekartmanı var sanırım biraz büyük geldi 54 ama inanılmaz şık bence