güneşsiz bronzlaştırıcı ?

kısa bir araştırmayla eda taşpınar'ın (link: https://www.trendyol.com/eda-taspinar/medium-gunessiz-bronzlastirici-self-tanning-200-ml-p-69788896 ürününe) ulaştım çok yabancıyım bu konuya. yorumlarda herkes memnun kalmış ama burada belki başka bir yorum çıkar. terleyince falan bulaşmaması kıstasımdı bu öyle görünüyor hatta 2 hafta kalıcılık hiç beklediğim bir şey değildi. ancak bu tip ürünler cilde zarar veriyor mu merak ediyorum? o yüzden daha kalitelisi gerekliyse onu alırım. çünkü ben zaten güneş cildime çok zarar veriyor diye güneşe çıkmayacağım artık, dimyat'a pirince giderken evdeki pirinçten olmayalım. bu yaz bir iki kez etek giyebilmek adına istiyorum bu ürünü. çünkü çok beyazım, selülitler ve sarkmalar var önüne geçemediğim. çok dikkat ediyorum yemeye içmeye spora ama yok yani başka bir problem var 30'uma kadar bir gram selülitim bile yoktu bu sene aniden bu oldu. neyse o başka konu. koyu renk biraz bunları kapatıyor işte o yüzden şans vermek istiyorum.

1. peki süslü ben sabahtan sürsem o akşam veya ertesi akşam duş alsam hala yatağa bulaşma riski olur mu? yani akşama kadar yedirmiş olur mu kendini.

evden çalışıyorum o yüzden sabahtan uygulama yapabilirim.

3 haziran 2024 11:21

2. Bir de güneşsiz bronzluk mendilleri var. Gratiste satılıyordu. Bi zaman paket paket aldım, sırtım omuzlarım ve bacakta kullanmak için hiç deneyemedim bile öyle durdu yıllarca en son tarihi geçmişti attım, o ürünü deneyen birisi de yorumlarını yazabilirse o da değerlendirilebilir. Bu tip eldivenle uygulanan ürünler beni çok geriyor, ya çok koyu olursa falan diye. Yabancı hesaplarda görüyorum özellikle ingilizlerde genç kızlar self tanning yapıyor evde, bana çok koyu geliyor o bronzluk. Bu paylaştığınız ürünün koyuluğu nasıl? Birkaç hafif ton arıyorum ben. Çok parlak parlak bir haftalık tatilden dönmüş gibi değil.

3 haziran 2024 11:30

3. bunun bir de dark'ı var onu direkt eledim zaten. medium varsa light da olmalı ama öyle bir ürün bulamadım. ben de en açığından başlardım normalde.

ama bu üründe de zaten öyle çat diye koyu olmuyor okuduğum kadarıyla birkaç kere sürüyormuş insanlar. ona güvendim ben de. yani kademe kademe olabiliyor anladığım kadarıyla, umarım öyledir yani.

3 haziran 2024 11:33

4. Evet süslü ben de detaylı bakınca yazdıklarınızı fark ettim. Ama fiyatı azıcık pahalı geldi benim bütçeme. Belki bir indirim dönemi deneyebilirim.

3 haziran 2024 11:35

5. anon3 süslü ben de burdan almam zaten ya, watsons app'imden baktım şu an watsons kart ile 322 tl imiş. bir şişe 8-10 kullanım yazıyor, biz onu 4-5 gibi düşünelim. kurtarıcı olabilir özel durumlar için.

anon1 hahah sanki sana cevap vermiş (link: https://hizliresim.com/hyzmcm9 burada) ünlemli bir de. ama ben tabii ki senin sözüne güveneceğim bembeyaz çarşaflara yatamam.

peki akınca yol yol lekeli lekeli akmıyor di mi terden?

3 haziran 2024 11:45

6. çok sağol süslücüm <3