güney koreli erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

son yıllarda dünyanın her yerinden çok fazla kadın koreli erkeklere deli oluyor, biraz ilginç buluyorum açıkçası bu durumu. ergen yaştaki kızlar dizilere kanıyor olabilir ama yetişkinler falan da bayılıyor, resmen fetiş gibi bir şey olmuş durumda kore'nin erkekleri. siz ne düşünüyorsunuz?

1. koca koca kadınlar da idol görünüşlü ve dizi başrolü karakterli sanıyor ülkenin erkeklerini ondan bayılıyorlar. açıkçası hiç Koreli erkek tanımadım bu yüzden internette gördüklerime göre yorum yaparsam hiç bana göre olmadıklarını söyleyebilirim. ülkenin ilişki anlayışı çok ilginç. üç aylık ilişkide senin için ölürüm çiçeğim moduna giriyorlar, özeliniz olmuyor, resmen bir kişi oluyorsunuz ilişki içinde ve bence bu hiç hoş olmasa da bu kadar vıcık ve hızlı ilerleyen bir ilişki birçok kadının hoşuna gidebiliyor.

26 haziran 2021 19:39

2. baby face erkekler >>>>>>

oldum olası güzel yüzlü erkekleri beğenmişimdir. kıl tüyden de nefret ederim. kabaları illa ki oluyor ama idol beyler kalp kalp kalp <3

26 haziran 2021 20:13

3. Ben 35 yaşındayım beyaz tenliler ve çekik gözlüler aşırı sempatik duruyorlar. Aynı zamanda Koreli erkekler evlilik konusunda çok iyi arkadaşımın ablası da evli. Eşlerine çok yardım ediyorlar evlilik sorumluluklarını biliyolar geleneklerine ve ailelerine bağlılar. Kendi bayramlarinda büyüklerine gidip mutlaka hediye sunarlar. Yabancılarla evlenmeye karşı değiller yabancı ülke kadınlarını beğeniler. Keşke evlenseydim biriyle.

26 haziran 2021 20:17

4. güzel seks yapıyorlar. hem hard hem soft iyi bilirler.

26 haziran 2021 20:19

5. Çekik gözlüler bana genel olarak sempatik geliyor. Güney kore hayranlığı çok itici gelse de tatlılar bence insanları ama abartılacak kadar değil. Birkaç diziyi izlemiştim ve bazı başroller favorim oldu açıkcası.

26 haziran 2021 20:23

6. @5 Ağzımın suyu aktı tşkrlr

26 haziran 2021 20:56

7. yabancilarin kullandigi bir tabir var "big dick energy" olarak ifade edilen. verdikleri hissiyat bundan cok uzak. en six packli adonisli erkekleri bile ince narin yapili. heybetli yapili gorunumden cok uzaklar. hele vucut yapmamis olanlari solucan gibi cocuklar. genc kizlari ergenleri anlarim da yetiskin kadin olup koreli erkek begenen kadinlarla alakali yorum bile yapamam. baby face, tuysuz soluk benizli bb kremli cocuklar bunlar. henry cavill vs herhangi bir guney koreli meshur erkek hangisini secersiniz?

26 haziran 2021 21:14

8. Ay gereksiz kas sevmediğimi yazmayı unutmuşum. Erkek zevkim fit olsun yeter laisldldkflf

errrkek görüntüyü de sevmiyorum artı olarak. Çekik göz beğeniyorum. Yani asyalılar tam benim tipim <3

26 haziran 2021 21:35

9. a2 herkesin idol gibi görünmediğinin farkındayız, ama ortada erkeklerin hijyene ve bakıma önem verdiği bir kültür var. mağara adamlarına alışkın türk kızı için adeta cennet.

27 haziran 2021 02:19

10. süslü yanlış ifade etmişim, belirtmem gerekirdi bahsettiğim soru sahibinin sorduğu fetiş gibi gören kadınlar. sanmıyorum sadece size hitap eden bir görünüş ve karakterde oldukları için bütün bir ülkenin erkeklerini objeleştiriyor olasınız.

27 haziran 2021 04:21