günlük hayatta "amk, orospu" gibi kadını hedef alan küfürler ediyor musunuz?

sizce bu küfürler topluma yerleşmiş ve cinsiyetçilik içeren anlamlarını yitirdiler mi, yoksa bu tarz ifadelere karşı mısınız? ben karşıyım ve duyduğumda üzülüyorum, özellikle hemcinslerimden. ama bazı insanlar o sözleri söyleseler bile asıl anlamını ima etmediklerini iddia ediyorlar

1. Süslü ben diyorum maalesef ama gerçekten son dediğin gibi. Yani orospuyu da genelde kendime diyorum zaten ckcmfklflf

12 mayıs 2021 22:16

2. ben twitterda vs kullanmıyorum, kullanan tweetleri de beğenmiyorum ama günlük hayatta dilime oturduğu için zaman zaman amk dediğim oluyor maalesef.

12 mayıs 2021 22:18

3. Varoş bir hayatsız olmadığım için herhangi bir küfür kullanmıyorum. Tam yerine sormuşsun ama. 897655 hesabı olan, akla hayale gelmedik küfürlerle insanlara salça olan tiplere sorulacak soru.

12 mayıs 2021 22:22

4. "aq" çok fazla kullanıyorum. sinirlenince de orospu karı falan diyorum maalsef :/

12 mayıs 2021 22:34

5. whatsappta fln yazisirken amk aq diyorum bazen ama normalde agzima hic yakismiyor jerksfdjk sevmedigim insanlara da orospu diyorum ama cook yakin arkadaslarimlaysam

12 mayıs 2021 23:15

6. ankara gölbaşı'nda çalışıyorum, teafikte kamyoncu ve kamyoncularla yarışan kuralsızlarla resmen her gün safari'den geçip işe gidiyorum. ofise gidince ne kadar cinsiyetçi küfür ettim diye sinirleniyorum kendime ve sebep olanlara. hikaye bitti. kötü bitti.

12 mayıs 2021 23:29

7. Konuşurken küfür kullanmam ama watsapp gruplarında mesajlaşırken çok kullanıyorum

12 mayıs 2021 23:36

8. Sikerler, sikicem vs diyorum ama bence bunlar cinsiyetçi sayılmaz her herkesi sikebilir bence. Ama Hızlı hızlı mesajlaşırken arada aq yazmış bulunuyorum :( bunu da kullanmamaya çalışıyorum ama akışkanlıkları değiştirmek çok zor gerçekten. En azından baya azalttım. Ve cinsiyetçi küfür kullanmamanın önemli olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar gerçek anlamında kullanılıyor olmasa da, dilimize yerleşti argümanını yanlış buluyorum. Zaten en kötüsü, kadın aşağılayıcı kelimelerin dilimize yerleşip normalleşmesi

13 mayıs 2021 00:45

9. 18 yaşımda anlamıştım cinsiyetçi küfür nedir, neden hep kadınların üzerinden ediliyo falan diye. 25 oldum ne yazışırken ne konuşurken cinsiyetçi küfür kullanmıyorum, bunların dile yerleşip normal kabul edilmesini de asla doğru bulmuyorum. Sokaklarda gençlerin ağzından duyunca da midem bulanıyo.

13 mayıs 2021 05:01

10. Ben orospu kelimesini erkeklere kullanıyorum genelde hasjjdkdk. Mesajla yazışırken de bazen amk falan diyorum ama normalde söylemem.

13 mayıs 2021 13:05