güzel bir kız neden instagramda paylaşım yapmaz?

1. Storyde falan kendini paylaşıyor arada ama post olarak atmıyor cok ilginc geldi beyin fırtınası yapalım dedim :d

9 ağustos 2020 13:51

2. Cekingendir

9 ağustos 2020 13:51

3. Story atıp paylaşım yapmıyorsa istediği gibi foto cekilemenistir. Estetik bir foto istiyordur direkt selfie falan atmak istemiyordur belki. estetik foto için de çeken biri, ortam vs lazım

9 ağustos 2020 13:52

4. Fotoğraf çekmekle uğramıyordur

9 ağustos 2020 13:54

5. fotojenik değildir ya da öyle hissediyordur belki.

bir fotoğrafa çok uzun süre bakınca gözümüze kötü gelmeye başlar ya hani jfghkdfgh

9 ağustos 2020 13:57

6. Ben utanıyorum fotoğraf atmaya.Profilimdeki arkadaşlarımın, çok samimi olmadığım ama bir şekilde takipleştiğim insanların fotoğrafımı zoom yapıp uzun süre bakabilne ihtimalini düşündükçe çok utanıyorum. Özgüven eksikliği bu sanırım.

9 ağustos 2020 14:20

7. Bu ben mesela.

Pek güzel bi kız sayılmam ama aynada bakınca (gizlinot: süslenince falan) kendimi iyi hissederim. Sonra bi fotoğraf çekiliyim diyorum ağzım gözüm yamuk çıkıyor. Bütün isteğim gidiyor.

Bazen de fotoyu çok beğenmesem de bari hikayeye atıyım diyorum. Çünkü normal hesabıma atsam kesin bi kusur bulup siliyorum sonra

9 ağustos 2020 14:41

8. benim elim yüzüm düzgündür, hatta bi ara modellik de yaptım, insanlar inanmıyor instagram kullanmadığıma. birincisi fotoğraf çekinmek için tatile gitmiyorum, çektiklerimi de bilgisayarıma arşivliyorum, ikincisi ve en önemlisi de mahremiyet, çünkü bu teknoloji çağı o kadar şeffaf ki bence korkunç bir şey kim, nerde, ne yapmış anında bulunabiliyorsunuz. o yüzden internette iz bırakmamaya özen gösteriyorum.

9 ağustos 2020 14:46

9. bi süslü demiş ki fotoğrafını çekecek biri yoktur.. aynen öyle valla güzel foto çeken hiç arkadasım yok. storye selfie atarım ama post olarak saçma buluyorum o yüzden güzel bi foto çekinene kadar boş kalacak

9 ağustos 2020 14:56

10. Anlamsız geliyor artık fotoğraf paylaşmak. En son 2017de paylaşmışım 12 fotoğrafım var. Bence sadece ünlülerin paylaştığı fotoğraflar falan mantıklı yani hikaye atıyorum sadece, yüksek ihtimalle onu da bırakırım instagram iyice anlamsız gelmeye başladı gözüme. Hatırlıyorum instagram'ı ilk açarken annem "ünlü müsün ki neden fotoğraflarını paylaşasın" demişti "öff anne ne alaka" demiştim ama şimdi aynı düşünüyorum

9 ağustos 2020 15:13