güzel dostlarım sizlerden verim aldığınız cilt bakım ürünlerini paylaşmanızı rica edebilir miyim?

27 yaşındayım, akne sorunum yok, kapalı komedon sorunum var :( ergenliğimden beri içli dışlıyım cilt bakımıyla, 20li yaşlarımın başından beridir de aha,bha,glycolic,salycilic asit kullandım fazlasıyla. hem cildim nemlensin aydınlansın, hem de şu lanet komedonlardan kurtulayım istiyorum. heeeeelllpppppp

1. Roaccutane düşük doz olrak başka yolu yok

19 nisan 2024 01:39

2. retinol veya retinal araştırabilirsin süslü benim pek memnun kaldığım olmadı şu ana kadar o yüzden marka veremiyorum:/

19 nisan 2024 02:03

3. Ben de tret veya topikal accutane yani isotrenoin demeye gelmiştim djfkfjkl

19 nisan 2024 02:08

4. ben dönemsel sivilce çıkarıyorum reglim yaklaştığında. son zamanlarda sabahları yüzüme lrp'nin niacinamide'ını sürüp üzerine yine lrp'nin rosaliac nemlendiricisini sürüyorum. rosa problemim de var ve gün boyu güzel canlılık verip kırmızı yüzümü biraz yatıştırıyor. sabahları bu rutini epey sevdim ve bana iyi geldi gayet.

19 nisan 2024 02:25

5. dostlarım yaza yaklaşırken bunları kullanmam ne kadar uygun olur acaba? tüm ürünlerim bitmek üzere bir yeniliğe gidiyorum acaba çok mu yoruyorum cildimi diye de düşünmüyor değilim.

19 nisan 2024 05:05

6. Basit bir rutine dönüp gözlemledim ben olsam. 6 ay Temizleme ve nemlendirme harici bir şey yapmazdım. Güneş kremi bir de. yüzünün hangi bölgesinde ne oluyor en iyi anlama zamanı geldi aslında mevsim olarak.

19 nisan 2024 13:42