yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    güzel erkek boxer'ları nerede satılıyor?

    yetişin bacılarım! maalesef sevgilim seher marka, gri, pamuklanmış ve kendisine bol gelen boxer'lar giyiyor. bu adama nereden boxer alabilirim? annesinin pazardan aldığı libido-killer boxer'ları görmek istemiyorum artık.

    1. alsanız da kullanacak mı? yine yıkayıp dolabına koyacak olan annesi. Biz mavi'den veya m&s'dan alıyoruz.

    4 ekim 2019 13:05

    2. Koca adam kendi donunu da alamıyorsa bir şey demem ben :d kendisi senden utanıp alma ihtiyacı bile duymamış sen mi alıp vereceksin meeh diyorum 

    4 ekim 2019 13:10

    3. tek yaşıyor. kılığına kıyafetine biraz çekidüzen verdim de bu boxer olayını kendisi de söyledi. gelişime açık neyse ki :)

    4 ekim 2019 13:11


    4. anonim 2; tipik bir aşırı nerd mühendis. adamın kılık kıyafet hiç umrunda değil. ayda neredeyse 20 bin liraya yakın maaş alıyor ama bildiği markalar lcw ve koton (bu markaları hor gördüğümden değil ama daha kaliteli yerlerden alışveriş yapacak alım gücü olmasına rağmen bilmiyor). ben seviyorum diye kendine gömlekler, vs. aldı ve giyiyor; ilk tanıştığımızdaki hali kalmadı ama anladığım kadarıyla iç çamaşırı almaya utanıyor.

    4 ekim 2019 13:25

    5. İç çamaşırı almaya utanmak mı güldüm affet süslü skfkfkg Parası varmış calvin, tommy alabilir. Düz renk değil de desenlilerde de john frank bakabilir kalitesi iyi. 

    4 ekim 2019 13:36

    6. benim eşim boxer konusunda çok seçici çünkü rahatına çok düşkün belini saran lastikli olanları giyemiyor fakat i̇ntimissimi den aldımlarımızla inanılmaz rahat etti

    4 ekim 2019 15:07

    7. H&m in renkli desenli modelleri güzel oluyor, düz sade istiyosanız dagi var, ck de baya hoş

    4 ekim 2019 15:17