yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    12 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    galatasaray üniversitesi mezunu aranızda var mı ya da tanıdığınız kişiler nerelerde çalışıyor ?

    bu üniversiten mezun kişiler bana cok ulaşılmazmış cok zekiymiş gibi geliyor, ortamı hakkında bilgisi olan var mı?

    1. iibf fakültesi için konuşacak olursam boğaziçi kazanamayıp yine butik üniversite olsun, deniz kenarı olsun diyerek seçilen bölümler. imkanları kısıtlı diye biliyorum hem maddi açıdan hem de üniversitenin networkü açısından.

    28 mart 2020 21:50

    2. Galatasaray iletişim mezunu arkadaşım onedioda çalışıyor. 

    28 mart 2020 21:52

    3. ben de ordan mezunum. çok zeki bulmuyorum kendimi.

    28 mart 2020 21:54


    4. Anonim 3 ne mezunusun ? Ben hukuk istiyorum en iyisi olduğunu söylüyorlar 

    28 mart 2020 21:56

    5. Son baktığımda ilk 60tı gs hukuk sıralaması, dolayısıyla mezunları daha okurken çok iyi koşullu işler ya da geri ödemesiz burslar sponsorluklar vs alıyorlar. Ama ilk 100 yani, baya bir zor.

    28 mart 2020 21:58

    6. yok hukuk değilim ama hukuk mezunu arkadasım var evet zekiydi o.p

    28 mart 2020 22:05

    7. yurtdışında akademisyen arkadaşım.

    28 mart 2020 22:13


    8. Benim arkadaşım mezun olamadı atıldı. 

    28 mart 2020 23:09

    9. Galatasaray işletme mezunu arkadaşım staj yapıyor, mezun olmadan önce başlamıştı. Kadroya geçme imkanım yok boş yer yok çünkü yeni iş arayacağım dedi. 

    29 mart 2020 00:42

    10. iibf fakültesinden mezunum. evet boun'a giremeyenlerin gittiği okul çünkü 2. sırada gsu var napalım yani sıralama böyle, orası olmadı buraya geldik :d gözünüzde büyüttüğünüz kadar bir olayı tabi ki yok ama gayet iyi şirketlerde çalışıyor benim tanıdıklarım. fransa'ya yüksek lisansa gidenlerin de çoğu burslu gitmişti. okul küçük ve imkanları kısıtlı ama network konusunda fena değil, avrupa'da tanınırlığı yüksek. fransızcanın da faydasını görüyorsunuz.

    29 mart 2020 01:11