1. Selam ss, sorunlarımız ve saç yapımız çok benzer, sadece benim saç tellerim ince, ben çözümü (link: https://youtu.be/5WEEqQEZNWU bu kişinin) videolarını hatmettikten sonra buldum, ama saçlarımı anlamak için deneme sürelerimi gözlemleyerek geçirdim, bu da bi yaklaşık 3-4 ayımı aldı, artık çözdüğümü düşünüyorum, kullandıklarımı sıralayıp onları denemenizi sağlayarak size vakit ve nakit kaybettirmek istemem, çünkü öğrendiğim en önemli şey herkesin kafa derisinin, saç boylarının ve uçlarının ayrı bir matematiği var, o yüzden siz videoları izleyip kendi formülünüzü geliştirin, en kestirme yardım bu olabilir. Elma sirkesini duştan sonra 1 kavanoz ılık suya 4-5 damla şeklinde kullanıyorum dönem dönem, önce saç boylarımı o kavanoz içinde bekletiyorum, sonra da saç diplerime uyguluyorum, durulamadan da çıkıyorum, koku sorunu hiç yaşamadım. Bir de duştan sonra saç uçlarımı bi süre nemli tutmaya çalışıyorum, kendiliğinden kuruyunca tekrar ıslatıyorum, gece yatarken nemlendirip örüyorum, kuru bırakmamaya çalışıyorum, bilgilendirici bir kanalda izlemiştim saç derisi ihtiyacı olan nemi saç uçlarından ve boylarından çekiyormuş, ben bunu yaptıkça yağlanmam da azaldı, böyle işte, uzun oldu ama umarım faydalı olur.
galiba sacimda protein overload var ?
- cevaplar
3 eylül 2022 16:43