gap online alışveriş hakkında bir soru ve gap ürünlerinin kalıpları?

gap'ten düşük omuzlu bir kazak beğendim fakat mağaza stoklarında görünmediği için online almayı düşünüyorum. daha önce deneyen biri varsa memnuniyeti, gönderme süresi vs. konularında bilgi almak istiyorum. bir diğer nokta ise kalıpları hakkında emin olamam ve beden tercih edememem. kendi bedenimi mi tercih etmeliyim? küçük müdür büyük müdür kalıplar?

1. Amerikan bedenleri, kocamanlar. Bi beden kucuk alabilirsiniz :)

2 nisan 2018 22:39

2. (yazar: ece) peki üzerimde erkek gömleği gibi duracak bir gömlek almak istiyorum. (boyfriend gömlek sorusunun sahibiyim) ama küçük bir insan olduğum için (kilo ve boy her ikisi de, dar omuz vs.) kocaman bir şey gelmesinden de korkarak acaba erkek reyonundan sipariş vermeli miyim? ya da kadın reyonunda hangi bedeni tercih edebilirim büyük durması için sizce? (normalde 34, xs tercih ediyorum üst kıyafetlerde, 1.58 boy ve 47 kiloyum)

2 nisan 2018 22:45

3. ya benim aldıklarımın kalıpları büyük gelmedi. iki tane kazak aldım gap'ten biri normaldi, diğeri biraz küçük gibi geldi bedenine göre. iki tane de tişört almıştım, genişlik olarak bedenlerine uygundu, gereksiz uzundu ama. gap'ten aldığım pantolonum da normal bedenim.

2 nisan 2018 22:51

4. Konu ile alakasız gaptan bişey almayın bence. Üründe sorun çıkarsa asla kabullenmiyorlar ve ilgisizler. Yazmak istedim

2 nisan 2018 23:07

5. Ya ben her yerde 38/m falanim, small aliyorum gapte. Bugun boyfriend shirt de aldim hatta pembe cizgili, gomlegi dokumlu olsunpush upla giyeyim diye medium aldim. Kadin reyonundaydi bu arada, modeli boyfriend shirt diye geciyordu, erkek bedeni nasil olur bilemedim. Pantolonlari small aldim. En iyisi olcunuze bakin simdi storm oyle diyince bilemedim etiketler farkli mi acaba turkiyede? bir de online aliyorsaniz ben ikiser tane aliyorum arada kaldigim bedenlerde, olmayani iade ediyorum en kolayi o :)

2 nisan 2018 23:07