gassal dizisini izlediniz mi?   ?

siyasal islamcıların pompaladığı bir iş olarak mı görüyorsunuz yoksa izledim beğendim iyi iş çıkarmışlar diyen var mı? ben diziye maruz kaldım diyebilirim. ahmet kural yerine başka biri oynasaydı beğendim bile diyebilirdim.

1. İzlemedim izlemeyeceğim. İnsanları 2 gr mutluluğa hasret bırakıp Reklam panolarını günlerce ölünce beni kim yıkayacak diye saçma sapan bir yazıyla kaplayıp milletin parasını böyle abuk subuk işlerle çarçur edip halka zorla din satarak dizi yapmış olunmuyor çünkü.

5 ocak 01:06

2. Şiddet faili başrol ve üstüne para verip izlemeyeceğim bir uygulama

5 ocak 01:15

3. o evladı politik figürlerin hepsi övdüğüne göre yrrak gibi bir iştir izlemeyi asla düşünmüyorum.  dizi çıktığından beri ne kadar akpli varsa belediye başkanından tut gençlik kollarına kadar bir ağızdan dizi övüyor, belli yani yukardan emir gelmiş. propaganda olduğu 5 kilometreden belli ben bunun nesini izleyeyim

5 ocak 01:30

4. Bişey yapmaya çalışmışlar ama becerememişler. Gereksiz uzun sahneler var. Senaryo çok çok zayıf. Senarist hanımı her yerde aşırı övüyorlar ama maalesef şişirme. Fikir güzel, bazı hoş nüanslar var ama işleniş zayıf. Bir araya gelip güzel bir iş ortaya çıkarmaya yetmemiş.

Cinsellik, erotizm, lgbt içermeyen iş de yapılabiliyormuş meğer değil mi çatlayın kudurun minvalinde bir şeyler yazmış Ali Erbaş'ın kızı. Neremle güleceğimi şaşırdım. Bu memlekette akp'den önce yüzlerce çok başarılı aile/mahalle konseptinde, cinsellik ve argo içermeyen dizi ve film yapıldı. Bizimkiler, ikinci bahar, ferhunde hanımlar, perihan abla, süper baba, sıdıka ilk aklıma gelenler.

Neyse, maalesef sizde o kültürel devrimi gerçekleştirecek altyapı yok, yine olmadı. Bari Berkan Oya'nın bir başkadır'ını izleyin de biraz feyz alın senarist hanım diyerek eyyorlamamı sonlandırıyorum.

5 ocak 02:35

5. Ya ben bu diziyi internette görüp nedir ne değildir bilmeden izleyip beğendim. Biraz kara komedi, biraz gerçeküstü bir anlatıma sahip birkaç bölümü özellikle hoşuma gitti, sadece bolum sonlarinda sarkici cikma meselesini ve birkac karikaturize edilmis sahneyi gereksiz buldum. Fakat ben bu tartışmaları duyunca şok oldum çünkü diziyi izlerken ay kesin bisi bulup muhafazakarlar buna laf atar diye düşünmüştüm. Dizide neredeyse kapalı kadın yok mesela, e oynayanların çoğu da toplumun daha seküler kesiminin oyuncusu, teknik çalışanı. En buyuk sıkıntı cancellanan Ahmet Kural ama ona da akpli diyemem sanirim. Sonra öğrendim ki trtnin platformuna çekilmiş, e bizlerin vergileriyle çekilmiş yani. Yani parasi halkin parasiyla ödenip oyuncular ozellikle muhafazakar dunyanin oyuncusu degilken bu troller dizinin neyini sahiplenip de kendilerince gurur moment yaşıyorlar hiç anlayamadım :D

5 ocak 12:24

6. diziyi izlemeyenler neye göre dini bir dizi olduğunu söylüyor acaba :D önyargının böylesi, dizide dine değinilmiyor bile. neyse ben izledim ama wooow değildi benim için ya. çok duygulananların aksine bende o da pek olmadı. sonunda çok az ağladım o kadar. dizi işte çok da abartmamak lazım izle geç yani her şeye bir muhalefet olma duygusu var tr insanında

5 ocak 14:11

7. "Her şeye bir muhalefet olma duysu var tr insanında". Biz ona omurgalı olmak diyoruz ama siz balık hafızanız ve sıfır etik anlayışınızla pesbembe hayatlarınıza devam edebilirsiniz. Hadi bakalım şu boşa muhalefet olduğumuz şeylere

1. Başrol sektörden silinmesi gereken bir şiddet faili

2. Bu bir propaganda dizisi. Yukarıda da yazmışlar günlerdir akpli herrrkes bu diziyi övme peşinde. Bir de yine hayal dünyalarında görünmez bir düşman yaratmışlar "lgbt birisi yok, seks yok diye sevmiyorsunuz değil mi haaa" diye

3. Yaptıkları korkunç "marketing" tam onlara yakışır bir seviye düşüklüğü

4. Tüm bu maddeler bir de halkın vergileriyle yapıldı

Bu "oluşumdan" sanat namına 20 küsür yıldır kaliteli bir şey gördük mü allah aşkına? Ancak heykel yıkarlar, dandik samanyolu dizileri çekerler, bildikleri tek sanat dalı da hat sanatıdır. Ne estetik bir zevkleri ne de yetenekleri var

5 ocak 20:21

8. Izlemedim ama o kadar reklami yapildi ki sahnelerine sosyal medyada çok denk geliyorum izlemis kadar oldum. Bir ara youtubeda gassal hikayeleri vardi gassal teyzeler cikip yikadiklari ölülerin garip hikayelerini korku gerilim komedi tadinda anlatiyordu boyle aşırı cringe mi desem absürd mü desem işte onu almislar soslamişlar biraz da trt esintisi eklemişler al sana gassal dizisi orijinal neyi var bunun

5 ocak 22:48