gaziantepli erkekler nasıldır?

umarım bu saatte görüp cevaplayan olur, orada doğup büyümüş biri kendisi, ne tarz kadınları beğenir, nelerden etkilenirler?

1. Gaziantepli erkekler su tarz kadinlari begenir diye bi genelleme yapilamaz. BUtun kuzenlerim ayni memlekette dogup buyumus olmasina ragmen birbirinden farkli kadinlari begeniyor mesela. Once bu ayrimi bi yap. Onun begendigi kadin kalibina da girmeye calisma sen uzulursun. Kendin ol, oldugun gibi severse ne ala sevmezse yallah

12 aralık 2022 00:09

2. ya illa ortak özellikleri vardır, bir kalıba girmeye çalışmıyorum tanımaya çalışıyorum.

12 aralık 2022 00:10

3. Iyi o zaman yore yemeklerini ogren. Antep mutfagi yapan bi yere yemege gotur falan. Soyleyebilecegim tek ortak ozellik bogazlarina kebapa duskun olmalari :d

12 aralık 2022 00:12

4. uzun yıllardır istanbul'da yaşıyor ama illa yetişip büyüdüğü çevrenin etkisi vardır, hiç antepli tanıdığım olmadı, bazı özellikleri genelleyebiliyoruz ben onları merak ettim.

12 aralık 2022 00:13

5. Iste soyledigim gibi ailemden gozlemledigim kadariyla en yaygin ortak ozellikleri bogazlarina duskun olmalari. Et yemeklerini cok seveler. Genelde guzel yemek yapabilen kadinlardan etkilenirler ekstra olarak. Antep yemeklerini seviyo olman hosuna gider mesela. Vegan biriyle beraber olabileceklerini hic sanmam.

12 aralık 2022 00:18

6. a1 alemsin "antepliler güzel yemek yapabilen kadınlardan hoşlanırlar" diye tavsiye mi veriyosun aşko, napıcak kız flörtünü tavlamak için yuvalama, ekşili ufak köfte, şıveydiz yapmayı mı öğrenecek :d

ss bana çocuğun antepte gittiği liseyi söyle sana çocuğun muhtemel backgroundı hakkında bilgi vereyim...

12 aralık 2022 00:58

7. a3 gittiği liseyi bilmiyorum maalesef:( çok fark ediyor mu?

12 aralık 2022 01:05

8. Kızlar yalı çapkını sendromu yeto. Keko hepsi bu arada

12 aralık 2022 02:26

9. İki hafta önce ayrıldım ben, asla yapamadım. Umarım ismi E ile başlamıyodur :d

12 aralık 2022 06:01

10. İki yıllık bu zamana kadar yaşadığım en boktan ilişkide erkek antepliydi. Ne kadar linçleneceğimi bilsem de ben başka bi noktaya dikkat çekmek istiyorum bu memleketle ilgili. Buranın kadınları bi farklı oluyor, eski kayınvalidem ve görümcemden çektiğimi bu hayatta kimseden çekmedim. Erkeklerden bu kadar çekip bu kadar ataerkil olan kimse tanımadım ben, garip bi bağnazlıkları var 🤬

12 aralık 2022 08:05