geçen yıldan kalma güneş kremi ve bronzlaştırıcı bu yıl kullanılır mı ?

selamlar geçen yıldan kalma yves rocher güneş kremim ve bronzlaştırıcının yarım kutusu kalmış ardiyeye koymuş orda unutmuşum. açıldıktan sonra 12 ay yazıyor tam 12. ay doldu 10 ağustosta tatile gidiyorum kullansam sizce sorun olur mu etkileri geçmiş midir.

1. Bitiremeyip ertesi sene kullandığım oluyor ama yüzüme kullanmıyorum. vücudunda değerlendirebilirsin bence süslü

30 temmuz 2023 10:40

2. Ben her sene kullanıyorum bir önceki senenin güneş kremini ve bende koruyuculuk sağlıyor. Pembe alttonlu beyaz tenli olduğumu da belirteyim. Büyük boy güneş kremi iki yaz boyunca yettiği için yarısı dolu kutuyu atıp yenisini almak israf geliyor. Yüz güneş kremim de geçen seneden kalmaydı ve başarıyla korudu şimdiye kadar.

30 temmuz 2023 10:47

3. Vücutsa kullanıyorum yüzse kullanmıyorum. Eskiden olsa belki hiç kullanmazdım ama fiyatlar bu haldeyken atmaya elim gitmiyor.

30 temmuz 2023 11:02

4. ben her sene kullanıyorum ama söyle oluyor. ilk aldığımda 50 faktör ise gerçekten az yanıyorum ama bir sonraki sene bence koruyuculuğu düşüyor. 30 faktör sürmüş gibi oluyorum.

30 temmuz 2023 12:31

5. Teşekkür ederim süslüler, açık buğday tenliyim. A1 Yüz için kullanmayacağım sadece vücut için kullanacağım. A2 evet ya hep yarısı kalıyor. a3gerçekten fiyatlar çok fena ya baktım biraz. A4 benimki de 50 faktör zaten yarım saate bir tazelemeye dikkat ediyorum.

30 temmuz 2023 14:03

6. Geçen instagramda bir dermatoloji uzmanının videosunu izlemiştim, güneş kremi 1 sene beklediginde kanserojen bir maddeye dönüşüyor demişti. Bulursam atayım, üzerinde açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanılması gerektiği yazar üründe zaten.

31 temmuz 2023 00:25